Keystone logo

64 Maisteri Ohjelmat sisään Yleissivistävät opinnot Tiedealojen opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yleissivistävät opinnot
  • Tiedealojen opinnot
Opintoalat
  • Yleissivistävät opinnot (64)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Yleissivistävät opinnot Tiedealojen opinnot

Yksilöt, jotka haluavat jatkaa koulutustaan ​​ylioppilastutkinnon tasosta, voivat päättää maisterin tutkintoon. Ylempi korkeakoulututkinto on tohtorikoulutuksen perquisite, ja sitä vaaditaan usein korkeamman tason tehtäviin, kampanjoihin tai korotuksiin.

Mikä on maisteri tieteellisissä tutkimuksissa? Tämän tyyppinen koulutusohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden valita kursseja, jotka vastaavat heidän henkilökohtaisia ​​etujaan ja uran tavoitteita. Ohjelmissa on usein kursseja, jotka keskittyvät erilaisiin tieteellisiin aloihin, kuten psykologiaan, maatieteeseen, tekniikkaan, kemiaan, biologiseen tieteeseen, tietojenkäsittelytieteeseen ja fysiikkaan. Mahdolliset opiskelijat saattavat löytää tämän tyyppisen koulutusohjelman houkuttelevalta, koska se on yleensä vähemmän tutkimusta intensiivistä kuin muiden Master of Science tutkintojen polkuja. Suurin osa näistä tutkinto-ohjelmista voidaan suorittaa kahdessa tai kolmessa vuodessa.

Saavuttamalla Master in Science Studies, opiskelijat voivat hioa taitoja, joilla on arvoa sekä henkilökohtaisesti että ammattimaisesti, tuottavat korkeampia palkkoja, parempia työolosuhteita ja enemmän mahdollisuuksia. Analyyttisen tutkimuksen taidon kehittämisen ohella opiskelijat parantavat ihmisten välisiä viestintätaitoja ja kykyä organisoida ja priorisoida tehtäviä.

Kustannukset master-tutkinto-ohjelman suorittamiseen ovat erilaiset kussakin laitoksessa. Opiskelijat voivat tarkistaa kustannukset ottamalla yhteyttä yksittäisiin kouluihin.

Tieteellisiin aloihin liittyvien uran työmarkkinat voivat olla erittäin kilpailukykyisiä. Opiskelijan maisterin tutkinto voi antaa hakijoille etua niille, joilla ei ole edistyneitä tutkintoja. Valmistuneet voivat olla päteviä täyttämään tehtävänsä datan analyytikkona, sähköinsinöörinä, ohjelmistokehittäjinä, projektipäällikkönä, konsulttina tai politiikan analyytikkona. Valmistuneet voivat myös päästä yliopistoon ja tulla biologian tutkijoiksi tai laboratorion johtajiksi.

Korkeakoulut ja yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat tyypillisesti Master of Science Studies -ohjelmia, ja verkko-optiot saattavat olla saatavilla. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.