Keystone logo

113 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tietojenkäsittely 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Tietojenkäsittely
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (113)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tietojenkäsittely

Kun yksilöt alkavat työskennellä kohti maisterin tutkintoa, he voivat yleensä odottaa viettävänsä yhdestä kolmeen vuotta koulussa. Opiskelijat suorittavat tyypillisesti tutkimushankkeen tai tutkielman ennen valmistumista. Jatkotutkinnosta saadut tiedot ja taidot valmistavat korkeakouluopiskelijalle tai hyväksyttäväksi tohtoriohjelmaan.

Yksilö, jolla on perustutkinto, voi kysyä, mikä on Master in Computing? Tämäntyyppinen ohjelma tarjoaa kriittistä tietoa digitaalisten järjestelmien roolista ja niiden hallinnasta organisaatioissa. Laskenta- ja ohjelmointikielet kehitetään edistyneellä tasolla. Tentti sisältää tietotekniikan projekti-aiheita, tietokannan hallintaan liittyviä kysymyksiä, etiikkaa, digitaalista innovaatiota, tutkimusta ja ihmisen / tietokoneen käyttöliittymää. Kouluttajat keskittyvät usein teorioiden käytännön soveltamiseen kentällä.

Tietojenkäsittelyn päällikön suorittava opiskelija saavuttaa edistyneen tietämyksen, joka suoraan korreloi mahdollisten uran kanssa. Ongelmanratkaisutaitoja ja johtamistekniikoita valmistellaan opiskelijoille hallintokapasiteetin rooleissa.

Tietotekniikka on globaali ala, ja kehittyneet kurssit ovat saatavilla lähes kaikkialla maailmassa. Tämän vuoksi on vaikea määritellä kustannuslaskentaa tai ennustaa keskimääräisiä kustannuksia. Sen jälkeen, kun määritetään, mikä ohjelma täyttää koulutuksellisen tavoitteen, yksilö voi olla karkea arvio valmistumiseen tarvittavaan rahoitukseen.

Ohjelmistojen kehittäjät ja insinöörit ovat tällä hetkellä saatavilla kaikkialla maailmassa. Valtion virastot, sotilasoperaatiot, julkiset ja yksityiset organisaatiot ja yliopistot edellyttävät työntekijöiden edistynyttä tietojenkäsittelyä ohjelmistojen ja laitteistojen sekä digitaalisten teknologioiden suunnittelun ja kehittämisen helpottamiseksi. Tutkijankoulutetta voidaan käyttää kvantti-laskennassa tai valita uran tutkimusinsinöörinä, IT-päällikkönä tai analyytikkona.

Jotkut opiskelijat haluavat osallistua yliopistoon fyysisessä paikassa, kun taas toiset edellyttävät verkkokurssien joustavuutta. Opetussuunnitelmat ovat käytettävissä erilaisten opetustavoitteiden saavuttamiseksi. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.