Keystone logo

12 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tietojenkäsittelytiede Tietokonesimulaatio 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Tietojenkäsittelytiede
  • Tietokonesimulaatio
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tietojenkäsittelytiede Tietokonesimulaatio

Mestarin tutkinto on jatkokoulutuksen suunta erittäin erikoistuneella alalla. Tyypillisesti aloitettu kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen kestää yleensä 1-3 vuotta.

Mikä on mestari tietokone simuloinnissa? Tietokoneen simulointi on korkean teknologian teollisuus, jolla on laaja valikoima sovelluksia. Simulaation avulla analyytikot luovat yksityiskohtaisia ​​virtuaalisia järjestelmiä ja tutkivat, miten he suorittavat. Tietokonemulointia voidaan soveltaa monilla aloilla, mukaan lukien ilmastotutkimukset, nesteen dynamiikka ja materiaalitutkimukset. Riippuen siitä, missä opiskelija haluaa keskittyä, he voivat kokeilla kehittyneitä tutkimuksia ilmakehän fysiikasta, teoreettisesta kemian tai materiaalitutkimuksesta. Tietokonemodulaatiokurssit keskittyvät laskentaan, rinnakkaiseen laskentaan ja rinnakkaisiin algoritmeihin.

Opiskelija voi hyötyä Computer Simulation -opettajasta monin tavoin. He kehittävät innovatiivisen asenteen, auttaen heitä urallaan kentällä, joka muuttuu usein. He voivat myös oppia nykyaikaisempia tekniikoita, jotka voisivat edes jo vakiinnuttaa uraansa.

Minkä tahansa maisterin tutkinnon kustannukset vaikuttavat korkeakoulun tai korkeakoulun sijaintipaikkaan, jonka tutkinto on saanut ja kestää tutkinnon suorittamisen kesto. Jokainen korkeakoulu, josta olet kiinnostunut, pystyy tarjoamaan tarkempia tietoja tutkinnon kustannuksista.

Tietokonemulointikentän kysyntä on suuri ja opiskelijat, joilla on päälliköt, voivat jatkaa useita uraa. Yksityinen teollisuus ja monet hallitukset palkkaavat simulointiasiantuntijoita. Sijoituksia ovat lentoaseman suunnittelija, pankki-analyytikko, teollisuusteknikko, simulaatioteknikko, tuotesuunnittelija ja järjestelmäinsinööri. Monet analyytikot käyttävät paljon aikaa rakentaa ja muokata malleja parantaakseen ymmärrystä liiketoiminnassaan. Laaja ammattikäyttöön tarkoitettu sovellus merkitsee sitä, että opiskelijat kehittävät usein tietokoneiden simulointiosaamistaan ​​jo etenemisestään.

Monet yliopistot tarjoavat erilaisia ​​ohjelmia, jotka ovat osa laajaa tietokonesimulaation kenttää. Jos olet kiinnostunut etsimään tietokoneesi simulointia, joka sopii mielenkiinnon kohteisiin, etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi oppilaitoksen sisäänpääsyoppaaseen.