Keystone logo

19 Maisteri Ohjelmat sisään Tietokoneteknologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Teknologian opinnot
 • Tietokoneteknologia
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (19)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Tietokoneteknologia

  Saada master aste on haastava ja palkitseva prosessi. Nämä jatkotutkintoja vaativat yleensä yksi tai kaksi vuotta opintojen jälkeen kandidaatti. Jatko, opiskelijat yleensä on suoritettava opinnäytetyön, joka osoittaa asiantuntija taitoa että aihe materiaalia.

  Mikä on Master tietotekniikassa? Nämä ohjelmat parantaa opiskelijan ymmärrystä tietokoneen laitteiston ja ohjelmiston. Opiskelija oppii käyttämään teknologiaa välineenä hallita tietoa ja parantaa tuloksia. Valmistuneet myös oppia uusia tapoja mukauttaa tietojaan nopeasti muuttuvaan tietokonealalla. Pelkän tekniset valmiudet, nämä ammattilaiset oppivat johtamaan muita joukkueita vähemmän kokeneita tech ammattilaisia. Kohdeaiheet usein engineering, verkkojen ja tietoverkkojen turvallisuudesta.

  Opiskelijat varmasti parantaa teknisiä taitojaan tietotekniikan ohjelma, mutta ne myös oppivat soveltamaan näitä taitoja johtoasema.Ne voivat kehittää parempia kommunikaatiokykyä ja projektinhallinnan tekniikoita. Ne voivat myös olla paremmat mahdollisuudet ymmärtää yritysten tarpeita ja kehittämään menetelmiä, jotka toteuttavat teknologiaa nopeammin ja tehokkaammin.

  Kustannukset näistä ohjelmista voi vaihdella. Kiinnostuneet otettava yhteyttä tunnustukset osastojen yliopistojen ne harkitsevat. On myös tärkeää, että opiskelijat budjetin matka- ja elinkustannukset.

  Valmistuttuaan diplomi tietotekniikassa, valmistuneet on monia uran vaihtoehtoja niille teknologiateollisuudessa suunnitellaan ja testataan uusia atk tietojärjestelmiin. Ne voivat myös löytää työtä laajempien organisaatioiden kuten IT-johtajat ja hankkeiden johtajien. Jonkin verran työtä konsultteina tai jopa mennä liiketoimintaa itseään freelance kehittäjille. On myös mahdollista lopulta työtä koulutukseen ja kouluttaa seuraavan sukupolven tietotekniikkaa asiantuntijoita.

  On monia erinomaisia ​​ohjelmia saatavilla valita, ja opiskelijoiden tulisi harkita online yliopistot. Joustava oppiminen muoto sopii kansainvälisille opiskelijoille tai jotka on aikaa tai logistiikan rajoitteet. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.