Keystone logo

19 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tietojenkäsittelytiede Tietokoneverkot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Tietojenkäsittelytiede
  • Tietokoneverkot
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (19)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tietojenkäsittelytiede Tietokoneverkot

Niin monet ihmiset työskentelevät tietokoneilla tänään. Yksittäinen kotitalous voi olla tietokoneita, mobiililaitteita, tulostimet, ja jopa televisio liittyy kotiverkkoon. Käyttäjät ymmärtää vallan verkostoitumisen sekä mahdolliset monimutkaisuus asetelmia. Jotkut näistä käyttäjistä ilmoittautua Master Tietokoneverkot ohjelmaan saadakseen valtakirjojen tarpeen saada uran verkonhallinta ja tukea.

Mikä on Master Tietokoneverkot? Se on kehittynyt tutkinto, joka ylittää informaatioteknologian (IT) opittua osana kandidaatin ohjelma. Siihen liittyy kehittyneitä verkon suunnitteluun ja käyttöönottoon, liitettävyys huolto ja moderni turvallisuuskysymykset. Se mahdollistaa tutkinnon suunnitella joustavia, skaalautuvia järjestelmiä yrityksen tai organisaation lähes kaikenkokoisille.

Niistä IT-ammattilaisille, maisterin tutkinnon Tietokoneverkot ovat korkeimpia maksettu ja eniten kysyntää.Lisääntyvä käyttö verkottumista maailmanmarkkinoilla luo jatkuva lisääntyminen verkostoitumisen ammattilaisia ​​tarvitaan teollisuudessa.

Kustannukset tietoverkkojen maisteriohjelman vaihtelevat suuresti sen mukaan, oppilaitos. Kuitenkin syrjään laptop, useimmat kustannukset olla yksinomaan opetusta. Tietoverkkojen ohjelma kestää yleensä useita vuosia.

Monet valmistuneet työskentelevät IT-osastot suurten yritysten. Uudet tutkinnon usein alkaa voimakas ohjelma oppimista erityisesti laitteiston ja ohjelmiston yritys. Sitten he hioa taitojaan hoito virheenkorjaus tehtäviä, usein odottamassa päivystävä käsitellä verkottumista virheitä. Mausta valmistuneet osallistua järjestelmän selityksessä, integraatio, ja laajennus. He suunnitella laitteiston ja valitse ohjelmisto yrityksen järjestelmiin. Nykyaikaisessa pilvi ympäristö, monet työtä purkamaan IT-resursseja päälle kauko-palvelimia.Jotkut jopa työskennellä datakeskusten, joka tarjoaa pilvi resursseja muille.

Kiinnostuneet Master Tietokoneverkot voi löytää erinomaisia ​​oppilaitosten ympäri maailmaa. Tämä ohjelma sopii erityisesti niille, syrjäisissä paikoissa, jotka mieluummin verkossa opinnot. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.