Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 38 Maisterintutkinnot sisään Tietoliikenne 2023

38 Maisteri Ohjelmat sisään Tietoliikenne 2023

Yleiskatsaus

Master in Telecommunication on ihmisille, jotka haluavat tutustua työselostus keskitytään tekniikan ja tietotekniikan, kehittää ammatillisesti, ja rakentaa uusia pätevyys tulla kilpailukykyisempi työvoimaa. Holding edistyksellinen tutkinto samalta alalta tarjoaa monia erilaisia ​​polkuja, jotka voidaan jatkaa.

&nbsp

Mikä on Master in Telecommunication? Master in Telecommunication varustaa opiskelijoille keskeisiä tietoja, kuten verkon suunnittelu ja projektinhallinta. Innokkaita osallistujia myös oppia perusrakenneosia käyttöjärjestelmien ja viestintä tekniikan periaatteita. Opiskelijat voivat valita vaihtoehdoista laaja valikoima kursseja, jotka vastaavat heidän henkilökohtaisia ​​etuja, mukaan lukien järjestelmän protokollia, viestinnän turvallisuutta ja suorituskykyä arviointeja.

&nbsp

On monia syitä, miksi opiskelijat päättävät suorittaa Master in Telecommunication, koska se opettaa eri käsitteitä.Lisäksi edistyksellinen tutkinto tällä alalla antaa yksilöille edetä nopeasti Tietokoneverkot, tietoturva ja televiestinnän liikkeenjohdon.

&nbsp

Kustannus vaihdellessa riippuen laitoksen, ja ohjelma kestää yleensä yhdestä kolmeen vuotta. Se on hyvä idea tuleville opiskelijoille tutkimukseen kouluun perusteellisesti varmistaakseen, että ohjelma tarjosi sopii heidän asetetuista tavoitteista.

&nbsp

Yksilöt, jotka saavat maisterin tutkinto televiestinnän säännöllisesti löytää itsensä korkean kysynnän useita uramahdollisuuksia, kuten verkko analyytikko, järjestelmien kehittäjä, järjestelmien insinööri, televiestintä konsultti tai verkon ylläpitäjältä. Nämä työllistymismahdollisuudet ovat yhä kilpailukykyinen. Opiskelija kehittää vahvempi televiestinnän säätiö opetella vuorovaikutuksessa tiedekunnan, opiskelijoiden ja alan ammattilaisten intensiivisen oppimisen kokemuksia.

&nbsp

Kansainväliset ja kotimaiset vaihtoehdot ovat saatavilla eri yliopistoissa. Online kurssit ovat ihanteellinen vaihtoehto ihmisille, jotka elävät ympäri maailmaa rajoitettu pääsy laitokseen. Internet-pohjainen vaihtoehtoja myös palvelemaan ihmisiä, jotka valtuuttaa joustava aikataulu. Löytää oikea koulu sinulle, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Teknologian opinnot
 • Tietoliikenne
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (38)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto