Keystone logo

33 Maisteri Ohjelmat sisään Tietoliikennetekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Tekniikan alan opinnot
 • Sähkötekniikka
 • Tietoliikennetekniikka
Opintoalat
 • Tekniikan alan opinnot (33)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Tietoliikennetekniikka

  Opiskelijat harjoittelevat usein maisterin tutkintoja suoritetun kandidaatin opintojen suorittamisen jälkeen. Ohjelmat kestävät tyypillisesti kahdesta viiteen vuoteen, riippuen pääasiassa ilmoittautumistilasta.

  Mikä on tietoliikennetekniikan maisteri? Tämäntyyppistä ohjelmaa pidetään usein sähkötekniikan yleisen tutkimuksen jatkona. Kuten monet muut ammattikorkeakoulun ja siihen liittyvien alojen master-tason ohjelmat, telekommunikaatio- ja verkkotekniikan opetussuunnitelmat ovat suhteellisen keskittyneet. Ne ovat siis tyypillisesti lyhyempiä kuin keskimäärin maisterin tutkinto, joka kestää vain yhden vuoden loppuun joissakin laitoksissa. Opiskelijoiden tulisi odottaa osa-alueita, jotka tutkivat aiheita, kuten satelliittiviestintä, optiset verkot, aaltojärjestelmät, signaalinhallinta ja verkon suunnittelu.

  Opiskelija siirtyy tyypillisesti tietoliikenteen suunnittelu- ja insinöörityöohjelmasta, jolla on lisääntynyt tekninen taito ja teoreettinen ymmärrys, joka usein johtaa parempaan ongelmanratkaisutaitoon. Master 's valmistuneet voivat myös hankkia liiketoiminnan acumen edistääkseen uransa. Suurten neuvonantajien ja motivoituneiden vertaisten verkostojen näkyminen ohjelman aikana voi myös olla voimavara opiskelijan akateemisissa hankkeissa.

  Suunnittelukustannukset perustuvat yleensä useisiin tekijöihin. Sellaiset kustannukset vaihtelevat merkittävästi ohjelmasta toiseen; opiskelijat saattavat hyvinkin saada kustakin laitoksesta yleisen arvioinnin ennen hakemusta.

  Näitä ohjelmia ymmärretään yleisesti kypsyneiden ehdokkaiden valmistamiseksi tutkimus-, johtajuus- tai opetuspaikkoihin televiestinnän kehittämisen alalla. Esimerkiksi verkkoinsinööri voi hallita tiimiä, joka vastaa laitteiston toiminnasta tietovarastoliiketoiminnassa, johtokeskuksessa tai vastaavassa laitoksessa. Verkko- ja viestintäalan erikoisalan sähkötekniikan insinöörit saattavat osallistua uusien materiaalien ja tekniikan lähetyspotentiaalin tutkimiseen. Alanvetävät tutkinnon suorittaneet saattavat liittyä aloittelevaan yhteisöön, jossa he voivat hyödyntää tietoliikennetekniikan tietämystään kehittääkseen verkkoratkaisuja kehittyville aloille, kuten avaruusmatkailua, itseajoa autoja ja tekoälyä.

  On olemassa monia paikkoja, joissa saatat saada Master tietoliikennetekniikassa. Joidenkin ohjelmien osiot saattavat olla jopa verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.