Keystone logo

35 Maisteri Ohjelmat sisään Tietoturva 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Informaatioteknologia
  • Tietoturva
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (35)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Tietoturva

Master-tutkinto on jatkokoulutus, joka syventää tietämystäsi tietyssä kentässä. Monet ihmiset haluavat ansaita tämän asteen päästäkseen johtamisasemaan organisaatiossaan.

Mikä on tietotekniikan maisteri? Yksi kasvavista uhkista jokaisessa yrityksessä on tietokoneiden hakkerointi. Voit oppia suojelemaan pilviin ja laitteistoihin tallennettuja yksityisiä tietoja. Mestarin tutkinto tarjoaa kehittyneempää ongelmanratkaisua, joka on omalla alalla. Opit suunnitella ja kehittää Internet-ratkaisuja uusimpien tekniikoiden ja arkkitehtuurien avulla. Tutkinneesi saattaisi joutua suorittamaan opinnäytetyö tai tutkimusprojekti ennen valmistumista. Monet ohjelmat tarjoavat mahdollisuuksia harjoitteluun yksityisten organisaatioiden kanssa saadakseen todellisen elämänkokemuksen, joka auttaa sinua käynnistämään urasi.

Master-tutkintojen ansaitseminen tietoturvaan on paljon laajempi kuin koulutuksen edistäminen. Parannat alan kilpailukykyä ja lisäämiesi yhteyksien määrää.

Päällikön tutkinto kestää yleensä noin kaksi tai kolme vuotta. Ohjelman kustannukset vaihtelevat yliopistossa. Koska korkeakoulu asettaa kustannukset, sinun on kysyttävä lukukausimaksuista.

Tietojenkäsittelytieteen maisterinne kanssa sinulla on monia mahdollisuuksia uraan. Sekä pienet että suuret yritykset joutuvat kohtaamaan tietokonevirheet. Jokainen teollisuus on alttiina tietojen hakkerointiin, ja se on yksi suurimmista terveydenhuollon haasteista. Kansainvälinen yksityinen ja julkinen sektori tarvitsevat insinöörejä, jotka pystyvät löytämään ratkaisuja tietonsa suojaamiseksi. Mestarin tutkinto avaa usein johtajan asemat. Voit halutessasi opettaa tai edetä opintojasi harjoittamalla alan tohtorin tutkintoa.

Aloita maisterin tutkinto tänään. Taustalla tietokonetekniikassa olet matkalla erikoistuneeseen uraan ei ole aikaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.