Keystone logo

122 Maisteri Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Tilastotiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taloustieteen opinnot
  • Tilastotiede
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (122)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Tilastotiede

Kun olet saanut kandidaatin tutkinnon, monet opiskelijat ovat kiinnostuneita ottamaan seuraavan vaiheen koulutukseen. Mestari on jatko-ohjelma, joka yleensä kestää 1-3 vuotta. Kurssilla keskitytään enemmän ura-alan osa-alueeseen, jolloin henkilöt voivat erikoistua ammattiinsa.

Mikä on tilastotieteen maisteri? Tämän tutkinnon painopiste on tyypillisesti syvällinen ja laaja teoreettinen tilastotieto, mutta painotetaan käytännön sovelluksia. Matemaattisten tieteiden tapoja nykypäivän yhteiskunnassa ovat moninaiset, ja uusia aloja kehitetään edelleen. Tämäntyyppisten ohjelmien opiskelijat voivat tutkia tiedonkeruumenetelmiä, riskien laskentaa, ympäristö- ja tilastotilastoja, algoritmisia sovelluksia sekä matemaattisia teorioita ja menetelmiä.

Korkeakoulututkinnon suorittaneet henkilöt saavat tietoa ja kokemusta menestymään useilla uralla kansainvälisellä työmarkkinoilla. He voivat myös ilmoittautua Ph.D. ohjelma, joka avaa oven ammatissa koulutuksessa ja tutkimuksessa.

Master-tutkintojen kustannukset vaihtelevat suuresti käytettävissä olevien ohjelmien laajan valikoiman ansiosta. Jotkut laitokset vaativat tutkimushankkeita, opinnäytteitä tai työharjoittelua, jotka vaikuttavat kurssin pituuteen. Yliopiston sijainti vaikuttaa myös kustannuksiin. Palkkiot, lukukausimaksut ja ilmoittautumiskulut eroavat toisistaan.

Ammattilaiset, jotka edellyttävät tilastotieteilijöitä, ovat liian lukuisia listalle, koska tämän taidon laajalti tarvitsee, mutta kentät ovat lääketieteellisiä, vakuutuksia, taloudellisia, poliittisia ja teollisia, muutamia. Tutkinnon suorittajat voivat auttaa yrityksiä, joilla on teknisiä päätöksentekoprosesseja, antavat tilastotietoja yrityksen toiminnasta tai arvioivat mahdollisia petostapauksia. Pankit, markkinatutkimusyhtiöt ja lääkeyhtiöt aktivoivat tilastotieteilijöitä aktiivisesti ja monet opiskelijat palkataan ammattiasemissa ennen valmistumista.

Yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat tilastoja maisterin tutkintoihin, ja ne ovat usein saatavilla verkossa niille, jotka eivät pysty siirtämään tai muuttamaan päivittäisiä rutiineja, jotta kokopäiväinen luokkahuoneessa. Löytää oppilaitoksesi täyttävää laitosta etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakenttään täyttämällä lyijylomake.