Keystone logo

15 Maisteri Ohjelmat sisään Tilatieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Luonnontieteet
 • Maantiede
 • Tilatieteet
Opintoalat
 • Luonnontieteet (15)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Tilatieteet

  Tietoisuuden lisääminen on avain uran menestys, joka on, miksi niin monet opiskelijat päättävät työskennellä Master Spatial Science. Tämä opintolinjan antaa opiskelijoille mahdollisuuden luoda käsitys paikkatietojen suhteiden kautta kehittyneitä työselostus ja tarjoaa myös ohjeita siitä, miten soveltaa näitä käsitteitä maailmalle.

  &nbsp

  Mikä on Master Spatial Science? Tämä ohjelma tarjoaa perustekijät aluesuunnittelun käytettäväksi useilla eri alueilla ja toimialoilla. Tutkimukset Kyseeseen tulevat strategioiden tilasuunnittelussa samalla harjoittaa opiskelijoita hallinnassa elinympäristöä. Sarjat käsitellä myös nykytekniikalla käytetty alalla, joka voi sisältää kartoitus ohjelmisto ja muut maantieteelliset tietojärjestelmät.

  &nbsp

  Opiskelijat huolissaan ympäristökysymyksistä löytävät saada tutkinto paikkatietojen tieteen ainutlaatuinen, täyttää sitoumuksensa.Tämä tietopohja voidaan soveltaa monilla eri toimialoilla työmailla ympäri maailmaa, antaa opiskelijoille joustavuutta työnhakuun minne parhaaksi näkevät.

  &nbsp

  Lukukausimaksut hinta voi vaihdella kouluittain, minkä vuoksi se 's tärkeää, että opiskelija määrittää, onko tietty laitos täyttää nykyisiä tarpeita. Tämä voidaan toteuttaa perusteellisesti tutkien mahdollisia koulun ennen kuin teet mitään lopullisia päätöksiä.

  &nbsp

  Opiskelijoille etsimään palkitsevaa ja täyttää uran, tutkinto maankäytön tiede voi tarjota erilaisia ​​rikastaa työllistymismahdollisuuksia. Spatial Science valmistuneet voivat turvata tehtävissä maanmittauksen, infrarakentaminen, malminetsintää ja kaivostoimintaa, ja kartografian. Nämä hallussaan tällaista astetta voi halutessaan työskennellä tietyn yrityksen tai työllistymään konsulttina eri organisaatiot ja hankkeet.Ura vaihtoehdot kattavat julkisen ja yksityisen sektorin sekä kasvatuksellisen roolin akateemisessa.

  &nbsp

  Kiitos online-kursseista saataville useita oppilaitoksia, opiskelijoita ympäri maailmaa voivat käyttää resursseja tarpeen turvata uran juuri oikea heille. Tämä on erityisen tärkeää niille pysty säännöllisesti osallistua opetukseen sekä hakevat joustavampi lukujärjestyksen. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.