Keystone logo

54 Maisteri Ohjelmat sisään Toisen asteen koulutus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kasvatustiede
 • Toisen asteen koulutus
Opintoalat
 • Kasvatustiede (54)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Toisen asteen koulutus

  Master 's astetta ja niitä vastaavat lisenssit voivat olla tarpeen tiettyjen uraa. Ne saattavat myös olla välisen yhdyskäytävän perus- ja jatko-opintoja.

  Mikä on Master Secondary Education? Nämä ohjelmat useimmiten on tarkoitus valmistella tulevien opettajien opettaa opiskelijoille jälkeisessä peruskoulun arvosanoja. Tämä liittyy yleensä suorittamalla kursseja erikoistuminen, kuten taiteiden, musiikin, matematiikan, humanistiset tai tieteiden ja kehittää osaamista koko erilaisia ​​aiheita tutkitaan aikana toisen asteen koulutuksessa. Kurssit etiikka, pedagoginen teoria, sosiologia ja arviointi tiede ovat yleensä myös olennainen osa tämän päällikön tutkinto. Opiskelijoiden pitäisi odottaa viettää jonnekin kahdesta neljään vuotta ennen kuin ne myönnetään master 's tutkinto toisen asteen koulutuksessa.

  Monet laitokset tarjoavat valmistelu lisensointi tutkimukset tietyn toimivallan, ja jotkut jopa sisällyttää tällaisia ​​työselostus ohjelmaan.Lisäksi lisensointi valmisteluun, näihin ohjelmiin pyrkivät usein tarjoamaan korkeakoulututkinnon ja taitoja tarvitaan menestyä opettajana, kuten tehokas opetus suunnitteluun ja tarkka opiskelijan arviointia.

  Katsokaa tunnustukset osasto valitsemasi laitoksen tarkkaa ja päivitetyn arvion opetuksen kustannuksia. Tämä on usein luotettavin lähde tällaisia ​​tietoja.

  Ensisijainen tavoite eniten osallistujia toisen asteen master 's ohjelma on tulla opettaja. Useimmissa lainkäyttöalueilla, tämä asema edellyttää mittavan koulutuksen, työharjoittelun ja lisenssiä ennen ehdokkaita pidetään pysyvää kantaa. Joskus odotusaika ennen opettaja tulee vakinaisten läpi hallituksen tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi. Opettajat ovat yleensä vastuussa kehittämisestä ja ainutlaatuisia classwork perustuu kasvatusteorian ja institutionaalisten oppimistavoitteet.Ne ovat usein myös vastuuseen menestyksen opiskelijat heidän johdollaan. Opettajat pyrkivät harjoittaa toimintaa lisäksi johtavien luokkahuoneissa, kuten ohjeiden antaminen opiskelija seurojen tai valmennusta urheilujoukkueelle.

  Oikea keskiasteen koulutus ohjelma on todennäköisesti siellä odottamassa. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.