Keystone logo

4 Maisteri Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Johtajuus Tuotantojohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Johtamisopinnot
  • Johtajuus
  • Tuotantojohtaminen
Opintoalat
  • Johtamisopinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Johtajuus Tuotantojohtaminen

Hankkiminen maisteri voi olla hyvä tapa valmistuneille murtautua korkean tason tehtävissä kukoistava teollisuuden kuin valmistus. Tätä varten ansaita Master Manufacturing Leadership voivat antaa näitä taitoja tärkeää onnistuneen hallinnan organisaation 's valmistusmenetelmiin.

Mikä on Master Manufacturing Leadership? Tämä opintolinjan liittyy yhdistelmä ydin valmistus käsitteiden kautta liiketoiminnan ja tekniikan kursseja. Käytännön huolenaiheita, kuten toimitusketjun hallinnan ja toiminnan korostuu lisäksi työselostus keskitytään valmistusprosessin ympäri maailmaa. Opiskelijat myös neuvonut päätöksentekoelimissä taktiikkaa, ja oppivat tapoja soveltaa näitä menetelmiä reaalimaailman asioita.

Opiskelijat toteuttavat tämän opinto voivat odottaa useita etuja päätyttyä.Globaali näkökulma saatiin tällainen kursseista antaa tutkinnon löytää sopivaa työtä lähes kaikkialla maailmassa. Lisäksi henkilöt, joilla valmistus johtajuus astetta voidaan haluttuja lukuisten järjestöjen vuoksi suurta taitoa tarjoaman tällaisen jatkokursseja.

Sikäli kuin kustannusten osalta, lukukausimaksut voivat vaihdella suuresti. Pituus ohjelma voi olla tekijä kokonaiskustannukset sekä college osallistui. Se 's miksi se ' s tärkeää, että jokainen oppilas onko koulu on hyvä ottelu heille ennen päätöksentekoa.

Kun se tulee uraa, tutkinnon Master Manufacturing Leadership voi odottaa paljon tyydyttävämpää ja tuottoisa mahdollisuuksia alalla valmistus. Niille keskitytään johtamisen osalta valmistus, kannat kuten valmistuksen valvoja tai koordinaattori voi olla suuri ottelu.Muita vaihtoehtoja ovat valmistus insinööri, jossa ammattilaisten on pidettävä toimitusketjujen liikkuvat, ja vianmäärityksessä kysymyksiä matkan varrella. Kiitos laaja työselostus liittyy näihin ohjelmiin, valmistuneet voivat löytää työtä monia korkean profiilin yritykset etsimään paras ehdokkaista.

Niille vaikeuksia osallistua opetukseen säännöllisesti, verkossa oppiminen voi olla hyvä vaihtoehto. Tämä pätee erityisesti opiskelijoiden syrjäisillä alueilla asuville tai niille, jotka haluavat laajentaa koulutusta samalla jo säilyttäen kokopäivätyötä. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.