Keystone logo

36 Maisteri Ohjelmat sisään Tuotantotekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Tekniikan alan opinnot
 • Konetekniikka
 • Tuotantotekniikka
Opintoalat
 • Tekniikan alan opinnot (36)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Tuotantotekniikka

  Master Industrial Management on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat tutustua kursseista keskittyy teollisuuden liiketoiminnan ja tekniikan hallintaa. Holding edistyksellinen tutkinto samalta alalta tarjoaa kilpailuedun tällä erittäin vaativa ala.

  &nbsp

  Mikä on Master Industrial Management? Mestari Industrial Management varustaa opiskelijoille keskeistä osaamista kuten toiminnan ja organisaation teollisten prosessien. Osallistujat oppivat myös perusrakenneosia systeemianalyysin, teollisuuslaitokset hallinta ja kansainvälisen kaupan. Opiskelijat voivat valita vaihtoehdoista laaja valikoima kursseja, jotka vastaavat heidän etujaan; tämä voi sisältää tekniikan hallinta, kansainvälinen teknologian hallinta ja inhimilliset tekijät tekniikan.

  &nbsp

  On monia syitä, miksi opiskelijat päättävät jatkaa Master Industrial Management.Ohjelma opettaa erilaisia ​​käsitteitä kuten johdon tietojärjestelmät ja kansainvälinen teknologian hallinta. Lisäksi edistyksellinen tutkinto tällä alalla antaa yksilöille edetä nopeasti valtion virastojen, teollisuusyritykset ja varustamot.

  &nbsp

  Kustannus vaihtelee riippuen laitoksen, ja kurssi kestää yhdestä kolmeen vuotta. On välttämätöntä, että tulevien opiskelijoiden tutkimukseen koulussa perusteellisesti varmistaakseen, että ohjelma tarjosi sopii heidän odotettavissa tavoitteita.

  &nbsp

  Yksilöt, jotka saavat maisterin tutkinnon löytää itsensä korkean kysynnän useissa tehtävissä, kuten valmistus ohjaaja, kuljetus koordinaattori, järjestelmien johtaja tai tuotannon esimies. Nämä työllistymismahdollisuudet ovat yhä kilpailukykyinen.Opiskelija kehittää vahvempi tuotantotalous säätiö opetella vuorovaikutuksessa tiedekunnan, opiskelijoiden ja alan ammattilaisten intensiivisen oppimisen kokemuksia.

  &nbsp

  Kansainväliset ja kotimaiset vaihtoehdot ovat saatavilla eri yliopistoissa. Online-ohjelmat ovat ihanteellinen vaihtoehto asuvien opiskelijoiden ympäri maailmaa, jotka ovat rajoitettu pääsy laitokseen. Internet-pohjainen vaihtoehtoja myös palvelemaan ihmisiä, jotka vaativat joustava aikataulu. Voit etsiä täydellinen koulussa sinulle, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.