Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Maisterintutkinnot sisään Tuotemyynti 2024

4 Maisteri Ohjelmat sisään Tuotemyynti 2024

Yleiskatsaus

Suoritettuaan kandidaatin tutkinnon, monet opiskelijat ovat halu saada lisää koulutusta täydentää osaamistaan. Maisterin tutkinto voi antaa opiskelijalle asiantuntemusta aiheesta. Jotkut maisteriohjelmiin suoritetaan luokkaympäristön, ja toiset ovat tutkimukseen perustuva.

Mikä on Master Merchandising? Tämä ohjelma auttaa opiskelijoita oppimaan tutkimuksen eri osa muotialan jotta he voivat tehokkaammin myymään tuotteita. Aikana aika koulussa, opiskelijat saavat arvokasta tietoa muotialan. Yhteinen luokkia ovat hankintatekniikoita, tekstiilit, toimintoihin, logistiikkaan, branding, tavaramerkit, liikkeenjohdon, asiakashallinnan, ja enemmän. Lisäksi tutustutaan elinkaaren tuotteen, jotta he voivat tehokkaammin tulevalla työuralla. Keskimääräinen ohjelma on yksi vuosi, ja jotkut ohjelmat ovat stipendien.

On olemassa useita ainutlaatuisia etuja saavansa Master of Merchandising. Tämä edistyksellinen tutkinto antaa sinulle useita uramahdollisuuksia. Lisäksi työselostus on käynnistämässä ja käytännön. Useimmat opiskelijat tarttua käsitteitä ja siirtyä soveltamaan niitä tosielämässä.

Vastaanottamisen hinta maisteriksi vaihtelee yliopistosta. On eri kouluissa ympäri maailmaa, jotka tarjoavat ohjelmia myynnin ja muoti. Kukin koulu perii eri maksun opetusta.

Opiskelijat, jotka valmistuu Master Merchandising tyypillisesti siirtyä työskentelemään erilaisia ​​rooleja muotialalla. On tavallista, että ne toimisivat kuten myynnin johtajat, ajokortin haltijoiden, tuotepäällikköjen toiminnot ja logistiikka johtajat, jakelu johtajat, asiakassuhteet johtajia, ostajat, vähittäiskaupan johtajat, tukkukauppiaat ja visuaalinen merchandisers.On työllistymismahdollisuuksia ostaa toimistot, sopimus yritykset, muoti tuotemerkin yrityksiä, ja suuret vähittäismyyjät.

Löydät maisteriohjelman verkossa, joka auttaa sinua saamaan tietoja ja taitoja sinun täytyy kokea menestystä muotialalla. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Muoti
 • Tuotemyynti
Opintoalat
 • Muoti (4)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto