Keystone logo

24 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Turvallisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Teknologian opinnot
 • Turvallisuus
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (24)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Turvallisuus

  Maisterin tutkinnon suorittaneilla voi olla taustat monilla aloilla. Tämä tutkinto osoittaa osaamista opiskelijan valituilla opintoaloilla ja voi mahdollisesti parantaa työmahdollisuuksia.

  Mikä on turvallisuusmestari? Master in Security -ohjelmat valmistautuvat henkilöihin tehtävistä rikollisuuden ehkäisemisessä, tietoturvassa, riskien arvioinnissa ja kriisinhallinnassa. Erittäin monitieteinen, opiskelijat voivat päättää keskittyä aiheisiin, jotka vaihtelevat tutkimuksesta ja päätöksenteosta kehittyviin teknologiaan perustuviin ratkaisuihin. Opintojaksot voivat sisältää aiheita, kuten kotimaan turvallisuuden parhaita käytäntöjä, kriittistä infrastruktuuria, tietoturvaa, rikosoikeutta ja haavoittuvuuden arviointia / riskianalyysiä.

  Master in Security varustaa opiskelijoille arvokkaita taitoja, kuten johtajuutta, hätätilannevalmiutta ja mahdollisia uhkien tunnistamista. Vastaanottaminen maisterin tutkinto aiheesta on erinomainen step by step-opiskelijoille, jotka haluavat erikoistua turvallisuustutkimuksiin ja voivat auttaa ammattilaisia ​​parantamaan jatkamistaan.

  Yleensä kahden tai viiden vuoden kuluttua loppuun Masterin turvallisuuskustannukset riippuvat tietyssä laitoksessa ja tarjolla olevista ohjelmista. Valittavissa on monia kotimaisia ​​ja kansainvälisiä ohjelmia, joten on ehdottoman tärkeää, että hakijat suorittavat perusteellisen tutkimuksen ennen kuin he sitoutuvat kouluun.

  Master in Security voi johtaa uraan monilla eri aloilla, mukaan lukien sekä yksityinen että julkinen sektori. Opiskelija osaa erikoistua fyysiseen tai tietoverkkoturvallisuuteen sekä hallintoon ja hallintoon. Teknologia-asteen tutkinnon suorittaneilla on suuri kysyntä esimerkiksi tietoturvallisuuden analyytikoille, tietoturvapäällikölle, IT-insinööreille ja UI-suunnittelijoille. Henkilöt, jotka mieluummin käyttävät rooleja, voivat toimia vartijoina tai johtajina, liikenneturvallisuuden seuloja, hätäjohtamisjohtajia, turvallisuustutkijoita tai riskialan konsultteja.

  Suuri osa Master in Security -ohjelmista on ympäri maapalloa. Etäopetuksen moduulit ovat helpottaneet opiskelijoiden jatkokoulutusta joustavalla aikataululla ja saavat kansainvälistä koulutusta. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomakkeen.