Keystone logo

25 Maisteri Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Turvallisuustekniikka Turvallisuusjohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Turvallisuustekniikka
  • Turvallisuusjohtaminen
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (25)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Turvallisuustekniikka Turvallisuusjohtaminen

Maistereita ovat kehittyneet, tai jatko, asteina. Ne edustavat tyypillisesti loppuun 12 ja 18 college kursseja. Opiskelija on suorittanut ylempää tutkintoa ennen hakemuksen yhdelle näistä ohjelmista. Moderni teknologia on antanut helpompi pääsy näihin ohjelmiin, jotta ammattilaiset sekä opiskelijat, voivat hyödyntää edistää heidän koulutukseen.

Mikä on Master Safety Engineering? Nämä ohjelmat yleensä kattavat aiheita kuten turvatekniikka, ympäristöhaitat ja huolenaiheita, työpaikan riskejä ja ergonomia, ja siihen liittyvistä asioista. Monet näistä ohjelmista sisältävät tietyn määrän käytännön työstä opetussuunnitelmaan. Aihe aloilla näissä koulutusohjelmissa voi sisältyä ergonomia, työturvallisuus, ympäristöriskien arviointi, ja biomekaaniset engineering. Kurssit voidaan laatia standardien mukaisesti perustetun National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH).

Taitoja ansaittu aikana koulutusohjelman avulla tutkinnon laittaa turvallisuuden periaatteita suunnittelu hyvään käyttöön. Valmistuneet ovat kehittäneet perehtyneisyys insinöörisovellutuksiin jotka ovat tärkeitä tasapainoisen käytön turvallisuus periaatteita ja käytäntöjä. Jotkut ohjelmat tarjotaan etäopiskeluohjelmia.

Pääsy tämän ohjelman kampuksella asetusten ja etäopetusta alustoja, opiskelijoita eri puolilta maailmaa voivat löytää vaihtoehto tarpeisiinsa. Liittyvät kustannukset osallistuminen tähän ohjelmaan voi vaihdella paikasta toiseen. Tarkkaan opetusta ja maksu tiedot, yhteystiedot kouluissa suoraan.

Suoritettuaan Master Safety Engineering, valmistuneet yleensä nauttia työpaikkojen kasvua ja myönteisiä näkymiä, varsinkin kun huoli työpaikkojen turvallisuudesta kasvaa. Vuosittaiset palkat valmistuneet tällä alalla yleensä hyvin kilpailukykyinen ja toivottavaa.Jotkut yhteisen työpaikat kuuluvat työterveyden ja -turvallisuuden insinöörit, työsuojelu insinöörien ja tuoteturvallisuus insinöörit. Uramahdollisuuksia voi löytyä myös kanssa sisäisen turvallisuuden, kaivos- turvallisuustekniikka, ja törmäys turvallisuus Koneyrittäjien, esimerkiksi.

On monia suuntaan, että voit jatkaa kanssa maisteriksi tällä alueella. Selvitä, mikä polku haluat jatkaa ja sitten etsi ohjelma alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.