Keystone logo

91 Maisteri Ohjelmat sisään Turvallisuustekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Tekniikan alan opinnot
 • Turvallisuustekniikka
Opintoalat
 • Tekniikan alan opinnot (91)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Turvallisuustekniikka

  Ansaita Master (MA) on koulutus saavutus, joka voi kestää noin kaksi vuotta ansaita, kun ansaita kandidaatin tutkinnon. Ansaita samalla mestari vie paljon aikaa ja kovaa työtä, se voi maksaa pois muodossa paremmista työmahdollisuuksista, korkeampi palkintorahoina ja parantunut ja taidot, jotka voidaan saada vain kautta kehittynyt koulutusohjelman.

  Mikä on MA Safety Engineering? Luokat tässä Maisteriohjelma kattaa aiheita, kuten järjestelmän ja työturvallisuus, ympäristöriskien arviointiin, vaara-analyysi, tilastot, ja teollisuuden hygienia. Nämä luokat avulla opiskelijat oppivat kehittämään asianmukaisia ​​turvallisuus protokollia, miten suunnitella turvallisia tuotteita, ja miten toteuttaa ehkäisytoimenpiteitä välttämiseksi vaaroja. Jotkut maisteriohjelmat mahdollistavat valinnaisia ​​kursseja, joita opiskelijat voivat edelleen hioa erikoistunutta osaamista sisällä turvallisuuden tekniikan alalla.

  Valmistuneet kanssa maisteriksi turvallisuustekniikasta yleensä erittäin motivoituneita henkilöitä, jotka ovat myös erinomaisia ​​kriittisiä ajattelijoita ja hyvin yksityiskohtaisesti suuntautuneita, poikkeuksellisen ongelmanratkaisutaidot. Nämä taidot ja kyvyt auttavat valmistuneet olemaan välttämätöntä työntekijät työpaikalla.

  Kustannukset ansaita master voi vaihdella kunkin yksittäisen ja riippuu monista tekijöistä, kuten aika kuluu ansaita jonkin verran sekä sijainnin koulun. Tästä ja muista syistä, opiskelijoita kannustetaan tutkimaan mahdollisille kouluissa niin, että ne saavat tietoa mahdollisista kustannuksista tutkinnostaan.

  Yksilöt, jotka ansaitsevat MA Safety Engineering voi halutessaan toimia työsuojelun asiantuntijoiden tai teknikot, suunnittelu johtajia, sekä terveys ja turvallisuus insinöörit, joko julkisia tai yksityisiä suunnittelualan yrityksiä.Muut henkilöt voivat myös työskennellä hallituksen valvonnassa ja hallinnassa turvallisuuden ja luotettavuuden vesirakentaminen, tai ne voivat halutessaan käyttää oman turvallisuutensa insinööritoimisto.

  Vaikka ansaita maisteriksi voi kestää vuosia, ei ole parempaa aikaa päästä alkuun kuin juuri nyt. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.