Keystone logo

22 Maisteri Ohjelmat sisään Kasvatustiede Koulutustutkimus Tutkimusmenetelmät 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kasvatustiede
  • Koulutustutkimus
  • Tutkimusmenetelmät
Opintoalat
  • Kasvatustiede (22)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kasvatustiede Koulutustutkimus Tutkimusmenetelmät

Master-tutkinto voidaan ansaita useimmilla aloilla. Pääsy ohjelmaan on tyypillisesti riippuvainen kandidaatin tutkinnon järjestämisestä. Opiskelijoiden on yleensä täytettävä 32-60 luottotuntimäärää.

Mikä on maisteri tutkimusmenetelmissä? Nämä ohjelmat korostavat tyypillisesti laajaa kvantitatiivista ja laadullista tutkimusmenetelmää. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita kirjoittautumaan tutkimusmenetelmän maisteriohjelmaan, ovat yleensä vahvoja tutkintoja. Monet opiskelijat pitävät sitä hyvänä askeleena jatko-opintoihin. Yksilöt saattavat joutua käymään kursseja, kuten yhteiskuntatieteiden tutkimusmenetelmiä, opetustilastojen käyttöönottoa ja lineaaristen mallien käyttöönottoa. Opiskelijat ovat usein koulutettuja mittauksissa, tilastollisissa menetelmissä ja tutkimussuunnittelussa.

Valmistuneet hankkivat yleensä monia siirrettäviä taitoja. He voivat oppia hallitsemaan projekteja alusta loppuun ja täyttämään sisäiset ja ulkoiset määräajat. Jotta oppilas onnistuu, oppilaat oppivat yleensä itsenäisiksi. Nämä taidot voivat auttaa opiskelijoita saavuttamaan tavoitteita ammatillisessa ja henkilökohtaisessa elämässään.

Kustannukset, jotka liittyvät maisterin tutkintoon, riippuvat monista tekijöistä. Sijainti, ohjelman pituus ja vaaditut kurssit ovat vain muutamia näistä tekijöistä. Paras toimintatapa on mahdollisen oppilaan ottavan yhteyttä valitsemaansa kouluun erityisiä tietoja opetuksesta ja palkkioista.

Valmistuneet voivat yleensä osallistua sovellettuihin tutkimushankkeisiin, suunnitella ja rakentaa arviointivälineitä, analysoida ja tulkita tietoja ja kääntää tutkimustuloksia sovellettavaksi koulutusalueille. Kaikki tutkimukseen ja analyysiin keskittyvät työt ovat yleensä hyviä. Opiskelijat saattavat joutua työskentelemään markkinatutkimuksen analyytikoina, professoreina tai teollisuuden analyytikoina.

Opiskelijat voivat löytää etäopiskelua tai tarjota täysin verkossa tarjottuja ohjelmia. Nykyiset monet vaihtoehdot tekevät ilmoittautumisesta paljon helpommaksi ja mukautuvammiksi yksittäisten opiskelijoiden tarpeisiin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.