Keystone logo

5 Maisteri Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Journalismi Tutkiva journalismi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Journalismi
  • Tutkiva journalismi
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (5)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Journalismi ja joukkoviestintä Journalismi Tutkiva journalismi

Monet opiskelijat päättävät harjoittaa maisterin tutkintoa suoritettuaan perustutkinnon tutkinto. Mestari parantaa sekä opiskelijoiden ymmärtämistä valitusta kurssista että laajentaa osaamistaan ​​kentällä. Ne, jotka haluavat syventää ammattia, voivat halutessaan harkita maisterin tutkintoa.

Mikä on tutkintotieteiden maisteri? Tällainen ohjelma keskittyy rakentamaan pyrkivä reportterin käsitys siitä, miten paremmin hallita monimutkaisen uutisjutun tutkimusta. Ohjausten, haastattelujen ja tietojen keräämisen ja tarkkailemisen lisäksi ohjelmaan voivat myös tutustua opiskelijoihin kasvavista tutkintatekniikoista, kuten tekniikasta, kuten droniin, ja tapoja kertoa tarina, mukaan lukien podcastit ja digitaaliset tiedotusvälineet.

Valmistuneet lähtevät yleensä ohjelmasta, jolla on vahva tutkimusosaaminen. Heidän pitäisi ymmärtää paremmin, miten uutiset, mukaan lukien uudet tiedotusvälineet, ja tiedotusvälineet sopivat parhaiten tietylle uutisarjalle. He voivat myös kehittää tuotannon taitoja, joita voidaan soveltaa lähetystoimintaan ja digitaaliseen journalismiin, jolloin he voivat työskennellä kameran takana.

Vertaa oppilaitoksia, kun etsit oikeaa korkeakoulua. Jos opiskelija päättää opiskella, on suurin vaikutus lukukausimaksuihin. Julkiset ja yksityiset koulut voivat erota suuresti. Kurssin suorittamiseen tarvittava aika voi vaihdella. Osa-aikainen opiskelija voi viedä enemmän aikaa kuin kokopäiväinen opiskelija. Yleensä suurin osa maisteriohjelmista kestää noin kaksi vuotta.

Tutkijat saattavat löytää työtä lähetyksissä, tulostuksessa ja digitaalisessa mediassa. Suosittuja ammattinimikkeitä ovat toimittaja, toimittaja ja tuottaja. Jotkut tutkiva toimittajat ankkuroivat kansallisia ja paikallisia uutisia lähetys- ja kaapeliasemilla. Toiset voivat kääntää taitojaan dokumentaariseen elokuvantekoon ja tuottamaan, johtajiksi tai käsikirjoittajiksi. Jotkut voivat jopa tulla sisällön markkinoijia yrityksissä, käyttämällä taitoja kertoa tarinoita liiketoiminnasta.

Koulut ympäri maailmaa tarjoavat tutkintotodistuksen tutkinnon. Nämä samat koulut voivat myös tarjota joitain luokkia tai asteita verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.