Keystone logo

17 Maisteri Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot Henkilöstöresurssit Työsuhteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Hallinnon opinnot
  • Henkilöstöresurssit
  • Työsuhteet
Opintoalat
  • Hallinnon opinnot (17)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot Henkilöstöresurssit Työsuhteet

Maisterin tutkinnon jälkeen saadaan opiskelija suorittaa erityisiä moduuleja ja vaatimuksia, usein mukana myös kirjallinen väitöskirjan tai projekti. Nämä ohjelmat voidaan suunnattu opiskelijoille tulevat suoraan perustutkintoa ohjelma tai kohti ammattilaisia, jotka pyrkivät parantamaan työllistymismahdollisuuksia.

&nbsp

Kun ymmärrys mestareiden ohjelmia yleensä, voisi kysyä, "Mikä on Master työsuhteissa?" Nämä ohjelmat yleensä kattavat aiheita kuten henkilöstöhallinnon, työmarkkinasuhteet, henkilöstön kehittäminen, kehittäminen henkilöstön eläkevaroja, työ- ja työlainsäädäntö, henkilöstön ja koulutuksen, työehtosopimusneuvotteluja taidot ja tekninen tutkinta sosiaalista vuorovaikutusta. Nämä aiheet ovat mukana erilaisia ​​liittyvien taitojen luomiseen ja soveltamiseen aiheista.

&nbsp

Opiskelijat ohjelmien nauttia monia etuja, kuten mahdollisuus työskennellä henkilöitä, jotka ovat jo menestyksekkäästi harjoitellaan näitä taitoja ja ohjaajia, jotka ovat alan asiantuntijoiden. Tällä Valmistuttuaan opiskelijat ovat hyvin valmistettu korkean työllistyvyyttä. Heillä on tarvittavat taidot prosesseja ammatillista integroitumista ja tietoisuutta nykyisistä ja tulevaisuuden työmarkkinapolitiikkaa, korostuu kyky ratkaista ongelmia ja luoda ratkaisuja.

&nbsp

Kustannukset osallistumisesta näihin ohjelmiin voi vaikuttaa monet asiat, kuten missä koulu sijaitsee. Koska nämä laitokset sijaitsevat ympäri maailmaa, kiinnostunut yksittäisten tulee ottaa yhteyttä kouluun suoraan erityisiä tietoja.

&nbsp

Valmistumisen jälkeen, henkilöt, jotka ovat suorittaneet ohjelman pystyvät usein siirtyä suoraan työpaikkoihin kuten henkilöstöjohtaja, henkilöstöpäällikkö, korvauksia ja etuuksia johtaja, sopimuksen neuvottelijat, ja työsuhteiden johtajat. Muut uran vastuut voivat olla hallinnan työpaikan monimuotoisuuden tai kansainvälisten työsuhteet. Tämän syventävä tutkinto, vastavalmistuneiden tehtävissä paikallisten yritysten tai kansainvälisten yritysten.

&nbsp

Jos olet kiinnostunut osallistumaan Master työsuhteissa ohjelmaan, täytä yhtä tai useampaa lyijyä lomakkeiden ohjelmaamme listalle. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.