Keystone logo

38 Maisteri Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Turvallisuustekniikka Työturvallisuus ja työterveys 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Turvallisuustekniikka
  • Työturvallisuus ja työterveys
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (38)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Turvallisuustekniikka Työturvallisuus ja työterveys

Master-tutkinto on suuri askel koulutuksen matkoilla. Se osoittaa, että olet vakava opiskelija ja joka on sitoutunut urakehityön tavoitteiden saavuttamiseen. Riippumatta siitä, mitä osaamisalueesi on, voit mennä kauemmas pitkälle.

Mikä on maisteri työturvallisuuden ja terveyden? Tutkinto työturvallisuudesta ja terveydestä voi valmistautua työskentelemään turvallisen työympäristön varmistamiseksi monille ihmisille. Jotkut aihealueet, jotka tyypillisesti kuuluvat tähän alaan, ovat rakennusalan turvallisuus, vaarallisten aineiden hallinta ja onnettomuustutkinta. Tämän asteen suorittaneilla opiskelijoilla on oltava tarvittava tausta mahdolliseksi tulla Certified Safety Professional.

Tämäntyyppisen tutkinnon suorittaminen voi sopeuttaa opiskelijan työelämän vaikeuksiin reaalimaailmassa. Opiskelijat saavat usein taitoja johtaa, hallita aikaa tehokkaasti ja tehdä päätöksiä työpaikan turvallisuusnormeista. Nämä taidot voivat suuresti parantaa markkinointikykyä etsittäessä työpaikkoja.

Riippuen siitä, minkä laitoksen haluat osallistua, ohjelman kustannukset voivat vaihdella. Saatavilla on monia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat tätä tutkintoa. Ohjelman loppuun saattaminen voi kestää 1-3 vuotta.

Työterveys- ja työturvallisuusmestari valmistelee yksilön työtä monilla mielenkiintoisilla aloilla. Yksi voisi olla varastonhoitaja, joka vastaa monien työntekijöiden työolojen valvonnasta. Toinen mahdollinen työpaikka on terveys- ja turvallisuuspäällikkö lomakeskuksessa, jossa joudutaan olemaan vastuussa paitsi työntekijöistä myös vierailijoista. Sairaalat tarvitsevat myös terveys- ja turvallisuusalan asiantuntijoita. Terveydenhuollolla on paljon potentiaalisia ongelmia, joita on käsiteltävä, koska siihen liittyy työntekijöitä, jotka työskentelevät tiiviisti sairaiden tai loukkaantuneiden kanssa.

On olemassa koulut, jotka tarjoavat maisterin työterveyden ja työturvallisuuden kaikkialla maailmassa. Plus, on myös online-vaihtoehtoja. Jotkut koulut tarjoavat yhdistelmän verkko- ja oppimateriaaleista. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.