Keystone logo

3 Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Tyynenmeren tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Aluetutkimus
  • Tyynenmeren tutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Tyynenmeren tutkimus

Jatko-opintojen ensimmäinen taso, maisterin tutkinto on yleensä saavutettavissa vain, kun opiskelija saa kandidaatin tutkinnon. Suurin osa maisterin tutkinnoista vaatii 12-18 college-kurssia ja kestää noin kaksi vuotta. Ne, jotka suorittavat kursseja, voivat jatkaa tohtorin tutkintoa.

Mikä on mestari Tyynenmeren tutkimusohjelmassa? Tämä maisteriohjelma tarjoaa opiskelijoille työkalut, joita he tarvitsevat asiantuntijoiksi alueellisessa maadoituksessa ja tutkimuksessa. Tieteellinen opetussuunnitelma tyypillisesti opettaa opiskelijoita Aasian maiden historiasta ja kirjallisuudesta. He voivat myös oppia kulttuurista, liiketoiminnasta ja politiikasta. Yksilöt voivat halutessaan erikoistua tietylle alueelle, kuten liike-, humanistinen ja yhteiskuntatieteisiin. Kieli, kansainvälinen politiikka ja kehitysjohtaminen ovat vain näytteitä kursseista, joita opiskelijat voivat ottaa.

Aasian maiden historian, kulttuurin ja politiikan tuntemus on tyypillisesti vain yksi tulos opiskelijoille, jotka hankkivat maisterintutkinnon Tyynenmeren opinnoissa. Monet oppivat tekemään riippumatonta tutkimusta käyttäen kehittyneitä analyyttisiä menetelmiä ja miten kääntää uuden tiedon laadukkaiksi tutkimushankkeiksi. Opiskelija voi myös saada viestintätaitoja, joihin kuuluu aktiivista kuuntelua sekä kirjallista ja verbaalista viestintää. Kaikki nämä taidot voivat tarjota parempia työllistymismahdollisuuksia ja korkeampaa palkkaa.

Tyynenmeren opintojen ansaitsemisen kustannukset riippuvat usein siitä, kuinka kauan opiskelija on mukana ohjelmassa ja onko apurahoja tai apurahoja tarjolla. Korkeakoulun tai yliopiston sijainti ja omat ennalta asetetut kustannukset luottotunnilta ovat myös tekijöitä.

Tyynenmeren tutkintotodistukset voivat tarjota jatko-opiskelijoille riittävästi taitoja, jotka he voivat saada monille urapoluille. Ehkä suosituin on toimia kääntäjänä tai tulkkina lainvalvontaan, suuryrityksiin tai hallitukseen. Muut reitit, joista yksilöt voivat valita, sisältävät taloudellisen neuvonnan Aasian markkinoilla, ulkomaisen konsultoinnin tai ulkomaisen kirjeenvaihdon. Hallituksilla ja suurilla yrityksillä on usein eniten tarvetta Tyynenmeren tutkinto-opiskelijoille, vaikka jotkut pienet yritykset ja startit voivat myös tarjota työmahdollisuuksia.

Opiskelija voi halutessaan oppia verkossa tai fyysisessä paikassa. Vaikka verkko-oppiminen on joustavampaa, fyysiset yliopistot tarjoavat monia etuja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.