Keystone logo

2 Maisteri Ohjelmat sisään Ulkoilmajohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Matkailu- ja ravintola-ala
 • Viheryksikköjohtaminen
 • Ulkoilmajohtaminen
Opintoalat
 • Matkailu- ja ravintola-ala (2)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Ulkoilmajohtaminen

  Päällikön tutkinto vaatii tavallisesti yhden tai kolmen vuoden opiskelua sen jälkeen, kun opiskelija on suorittanut kandidaatin tutkinnon. Ohjelmilla voi olla joko ammatillinen tai tutkimuskohde. Ne ovat saatavilla lähes kaikilla aihealueilla.

  Mikä on Master in Leadership? Tämä korkeakoulututkinto opettaa johtajakoulutusta ulkoiluopettajille ja seikkailunhakijoille. Opiskelijat voivat oppia helpottamaan ulkokokemuksia ja kehittämään selviytysoikeuksia. Useimmat ohjelmat tarjoavat kursseja, jotka vievät opiskelijat ulkopuolelle, jossa he työskentelevät pienryhmien kanssa, tekevät tutkimusta ja osallistuvat luokkahuone keskusteluihin. Opiskelijat voivat ottaa kursseja kokemuksellisen koulutuksen teoriasta ja filosofista, johtamisperiaatteista ja -käytännöistä, ryhmäkäsittelystä ja helpottamisesta, erämaa-lääketieteestä, ympäristönsuojelusta ja etiikasta. Tämä aste pyrkii houkuttelemaan kaikenlaisia ​​ulkona harrastajia.

  Ihmiset näissä ohjelmissa voivat kehittää monia mielenkiintoisia taitoja. Heistä tulee usein taitavia erämaiden lääketieteessä, joka valmistaisi heitä käyttämään rajoitettuja voimavaroja hätätilanteiden hoitoon. Opiskelijat voivat myös oppia johtamaan ja kuuntelemaan.

  Ulkomainen johtaminen Master on saatavilla vain tietyissä yliopistoissa. Kurssit voivat vaihdella suuresti ohjelmasta riippuen. Tästä syystä opiskelijat ovat rohkaisevia ottamaan yhteyttä valitsemaansa kouluun koskien kustannuksia.

  On mielenkiintoisia mahdollisuuksia joku, jolla on maisterin tutkinto ulkona johtajuudessa. Opiskelijat yleensä oppivat arvokkaita tutkimustaitoja, joiden avulla he voivat osallistua ulkona seikkailuun liittyvään tietoon. He saavat ainutlaatuisen taitoharjoituksen, joka valmistaa heidät yllättävän laajaan työmahdollisuuksiin, huolimatta kapean ohjelman keskittymisestä. Tutkijat saattavat joutua miettimään mielenkiintoisia kantoja, kuten selviytysohjaaja, seikkailu valokuvaaja ja kirjailija, luonnonvarojen hallinnoija, vapaa-ajan ohjelmoijia, virkistyskoulutusta tai koulujen kouluttajan ulkoilua.

  Master of Outdoor -johtajuus on erikoistumisaste, jota tarjotaan vain tietyissä yliopistoissa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.