Keystone logo

2 Maisteri Ohjelmat sisään Urheilu- ja liikuntatutkimukset Urheilualan opinnot Ulkoliikunta 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset
  • Urheilualan opinnot
  • Ulkoliikunta
Opintoalat
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Maisteri Ohjelmat sisään Urheilu- ja liikuntatutkimukset Urheilualan opinnot Ulkoliikunta

Master-tutkinto on ohjelma kandidaatin tutkinnon suorittaneille opiskelijoille ja haluaa saada syvällisempää tietoa valitsemastaan ​​aiheesta. Näiden tutkintojen avulla opiskelijat voivat tutkia valittua aihetta ja harjoittaa johdon tiloja alan sisällä.

Mikä on ulkoilmamestari? Opiskelijat, jotka eivät rakasta mitään muuta kuin ulkona ja jakavat intohimonsa muiden kanssa, voivat nauttia ansaitsevasta Master Sports Outdoors -urheilusta. Opiskelijat voivat ottaa kursseja säilyttämisestä, ulkoilusta, erityisistä ulkoilumahdollisuuksista ja muista. Tällainen opetussuunnitelma valmistaa tyypillisesti oppilaita suunnittelemaan ja toteuttamaan ohjelmia luonnon ystäville. Kestää noin kaksi vuotta opiskelijoille, jotka suorittavat maisteriohjelman ulkouima-urheilussa.

Kautta ansaita Master in Outdoor Sports, opiskelijat voivat hallita kaikenlaisia ​​ulkoiluun, että he voivat nauttia vapaa-aikana sekä urallaan. Lisäksi oppilaat voivat oppia kouluttamaan erilaisia ​​ihmisryhmiä. Valmistuneet myös yleensä jättävät enemmän ymmärrystä ja arvostusta luonnonmaailmalle.

Ulkouima-alan päällikkö voi maksaa eri summan jokaiselle opiskelijalle. Ihmiset, jotka harkitsevat tällaisen seikkailun aloittamista, tarkastelevat jokaisen koulun lukukausimaksun ja sijainnin määrittäessään ohjelman kustannukset.

Tämä tutkinto-ohjelma on täydellinen ihmisille, jotka haluavat viettää uransa suuressa ulkona. Valmistuneet, jotka valitsevat erikoistumisen koulutukseen, voivat tulla leirin ohjaajiksi perinteisille kesäloille. Kansalliset ja valtion puistot usein palkkaavat valmistuneita ulkosuomalaisten mestaria olemaan parkinsuojelijoita. Lisäksi tutkinnon suorittavat aikuisten seikkailut, kuten vaellusluokat ja melonniset matkat. Riippumatta urakehityksestä, nämä ammattilaiset käyttävät usein suurta osaa työstään avoimen taivaan alla.

Olipa opiskelijat haluavat opiskella omissa yhteisöissään tai kokonaan toisessa maassa, heille on todennäköisesti maisteri Outdoor Sports -ohjelmassa. Lisäksi jotkut opiskelijat valitsevat online-vaihtoehdon. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.