Keystone logo

17 Maisteri Ohjelmat sisään Uravalmennus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Itsensä kehittäminen
 • Uravalmennus
Opintoalat
 • Itsensä kehittäminen (17)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Maisteri Ohjelmat sisään Uravalmennus

   Ylempi korkeakoulututkinto on jatkotutkinto, joka tunnistaa opiskelijat erikoistuneesta kehityksestä omilla aloillaan. Opiskelija osaa laajentaa osaamistaan ​​ja taitojaan paremmaksi etsimään ja ylittämään uransa palkitsemisessa. Suoritus saavutetaan yleensä kahden vuoden kuluessa.

   Mikä on Uraohjaajana? Näiden ohjelmien tarkoituksena on rakentaa opiskelijoiden teoreettinen ymmärrys urakehityksestä ja neuvonnasta sekä kehittää tehokkaita tapoja hyödyntää resursseja, joita sovelletaan ammatillisissa työpaikoissa. Kurssilla voi olla terveellinen viestintä vertaisryhmien välillä, viestintä kirjallisissa formaateissa, tutkimusmenetelmät, psykologia, organisaatiotutkimus ja -kehitys, oppimisen teoriat, ammattietiikka ja valmentaminen liiketoimintaympäristöissä. Joillakin ohjelmilla voi olla edellytyksiä ennen sisäänpääsyä.

   Uravalmennustason hankkiminen voi tarjota opiskelijoille monia etuja. Kyky jakaa akateemiset käsitteet käytännön käyttöön, tietäen, miten ja milloin käytettävissä olevat resurssit ja ilmaista jäsentynyt ja tehokas viestintä ovat arvokkaita taitoja, joita opiskelijat voivat hyödyntää turvaamalla ja edistämällä onnistuneita uranäkymiä.

   Ohjelmakustannukset voivat vaihdella kunkin laitoksen ja kurssin keston mukaan. Mahdollisia opiskelijoita pyydetään tavoittamaan kouluille, jotka tarjoavat valintamenettelynsä yksityiskohtaisempia tietoja kustannuksista ja vaatimuksista.

   Master-ohjelman jatko-opiskelijat voivat odottaa löytävänsä laajan valikoiman mahdollisia uramahdollisuuksia. Joitakin mahdollisia työtehtäviä ovat uran valmentajat, ohjaajat, rekrytoijat, projektipäälliköt, urakehityskoordinaattorit, siirtymävalmentajat, koulujen neuvonantajat, urakehittäjät, opettajat ja terapeutit. Monet uravalmentajista löytävät tehtävänsä lähialueilla, kuten kouluissa ja yliopistoissa, veteraaniorganisaatioissa, urakehitysyrityksissä, työnvälitystoimistoissa, nuorisojärjestöissä ja erilaisissa yrityksissä.

   Online, osa-aikaiset ja kansainväliset kurssivaihtoehdot ovat kaikkien taustojen opiskelijoille. Jos haluat aloittaa tutkintoasi, hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.