Keystone logo

31 Maisteri Ohjelmat sisään Urheilu- ja liikuntapsykologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Urheilu- ja liikuntatutkimukset
 • Liikuntatiede
 • Urheilu- ja liikuntapsykologia
Opintoalat
 • Urheilu- ja liikuntatutkimukset (31)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Urheilu- ja liikuntapsykologia

  Jotta hakea maisteriohjelman, täytyy olla perustutkintoa astetta. Opiskelijoille kiinnostunut syventämään rakkaus urheilullisuutta, Master Urheilu ja liikunta Psykologia voi olla hyvä ohjelma ottaa.

  Saatat ajatella, mikä on Master Urheilu ja liikunta Psykologia? Tämä tutkinto tarjoaa opiskelijoille tärkeää tietoa siitä, miten ihmisen toiminta on vaikuttanut mieli valtakunnassa kilpaurheilu. Opetussuunnitelma vaihtelee riippuen siitä, mikä ohjelma otat, mutta esimerkkejä luokkia ovat kognitiivinen neurotiede, molekyylibiologian ja ihmisen moottorin käyttäytymiseen. Monet ohjelmat tarjoavat työharjoittelu lopussa niin, että opiskelijat voivat hioa opittuja taitoja tosielämän ympäristössä.

  Valmistuneet kanssa Master Urheilu ja liikunta Psykologia oppia paljon terveyttä ja ihmisten liikkuvuus, joka hyödyttää paitsi ammatillisesti, mutta henkilökohtaisella tasolla.On myös erilaisia ​​uramahdollisuuksia niille, joilla tätä ammatillinen tutkinto.

  Opiskelijat voivat ansaita maisterin tutkinto urheilun ja liikunnan psykologian kouluissa ympäri maailmaa. Jokainen ohjelma on erilainen, ja sijainti voi suuresti vaikuttaa siihen, kuinka paljon ohjelma maksaa. Ota koulut olet kiinnostunut selvittää, kuinka paljon tutkinnon voi maksaa.

  On monia uravaihtoehtoja kiinnostuneille urheilun ja liikunnan psykologia. Valmistuneet voivat työskennellä akateemisten, kuten ohjaaja, urheilu psykologi urheilullinen osasto tai ammatillisen järjestön tai johtaja urheilun psykologiaa. Valmistuneet voivat työskennellä myös yksityisen käytännössä kuin psyykkistä koulutusta konsultti, valmentaja kouluttaja tai ohjaaja. Muita mahdollisuuksia ovat myös akateeminen valmentaja, urheilija yhteyshenkilön, suorituskyky lifestyle koordinaattori, elämän palvelut johtaja, tai pelaaja kehittämispäällikkö.

  Se voi olla mahdollista ansaita maisterin tutkinto ottamalla enemmistö oppitunneille verkossa. Voit selvittää, mitkä koulut tarjoavat tämän mahdollisuuden, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.