Keystone logo

47 Maisteri Ohjelmat sisään Urheilualan opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset
  • Urheilualan opinnot
Opintoalat
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset (47)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Urheilualan opinnot

Jotta ansaita maisterin tutkinto, sinun on osoitettava, että olet oppinut oman koulutusaloittain. Kun olet suorittanut perustutkintoa astetta, maisteriksi on vain yksi jatko vaihtoehtoja teille.

Mikä on Master Sports Studies? Se on tutkimus liikunnan ja urheilun, jonka tavoitteena on valmistella opiskelijoita valmentaja korkeakoulutasoisen. Tämä tutkinto on taipumus muodostaa vahvan perustan urheilu hallinto, johtaminen ja rahoitus. Saatat ottaa käyttöön tutkimuksen menetelmiä ja tekniikoita, joita sovelletaan yleisurheilu ja urheilu tieteen ja todennäköisesti ymmärtämään valmennus teorian ja strategioita. Saatat jopa tutustunut ajankohtaisia ​​kysymyksiä ja oikeudellisia näkökohtia liikuntakasvatus ja hallintaan.

Voit oppia monia johtamistaitoja, kuten siirtämällä ja motivoivaa, liikuntakurssille tutkimuksissa ohjelma, joka voi johtaa roolit hallintaan.Ymmärtäminen yksilölliset tarpeet urheilijat saattavat antaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää paremmin yksilölliset tarpeet muiden elämässäsi.

Kustannukset opetuksen ja maksut vaihtelevat suuresti yliopistoissa. Jatkotutkintoja on monen muotoisia ja kokoisia. Kun löydät ohjelman, joka kiinnostaa sinua, ota yhteyttä Hakutoimisto lisätietoja.

Hankkiminen maisteriksi urheilussa tutkimuksissa erottaa teidät muista yksilöiden urheiluteollisuudessa takia ylempi tutkimuksen, joka saattaa johtaa työpaikkojen monilla alueilla urheiluteollisuudessa aina johtamisesta pr myyntiin. Saatat jopa mennä olla pääjohtaja merkittävä urheilujoukkueen tai uraa opetuksessa, jossa voi olla mahdollisuus valmentaa eri urheilujoukkueiden. Tämä tutkinto avaa myös ovet työpaikkojen liikuntahallinnon.

Jos sinulla on jo työpaikka, joka maksaa laskut, jatkaa jatkotutkinto voi tuntua mahdottomalta.Internetin ansiosta yliopistot ympäri maailmaa tarjota verkossa maisteriohjelmaa, joiden avulla voit sovittaa korkeakoulutuksen elämääsi. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.