Keystone logo

148 Maisteri Ohjelmat sisään Urheilu- ja liikuntatutkimukset Urheiluliiketoiminta 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset
  • Urheiluliiketoiminta
Opintoalat
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset (148)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Urheilu- ja liikuntatutkimukset Urheiluliiketoiminta

Saamalla korkeamman tutkinnon on tapa ammattilaisten parantaa nykyisiä taitojaan ja tulla enemmän varustettu menestymään kilpaillulla alalla valinnan.

Mikä on Master Sport Business? Tunnetaan myös maisterin Sports Management tai Sport hallinto, se on edistyksellinen tutkinto on suunniteltu lisätä aiempia töitä on kandidaatin tasolla. Työselostus korostaa erilaisia ​​taitoja ja tietämyksen aloilla samalla sitomisen erityisellä tavalla, että ne ovat vuorovaikutuksessa urheilussa liittyviä liiketoimintoja, kuten joukkueen johto. Valmistuneet näistä ohjelmista joutuvat valmis eri johtotehtävissä sisällä urheilu franchising ja alan yritysten.

Monet opiskelijat haluavat harjoittaa maisterin tutkinto koska he ovat onnistuneet lähtötason tehtävissä alalla, tai ne on edistetty ja haluavat osoittaa valmiutensa lisää vastuuta ja ammatillisen kehityksen.

Kustannukset Sport Management-ohjelmat ovat hyvin erilaisia, ohjelmasta riippuen tyypistä ja sijainnista. Paras tapa oppia lisää kustannuksista ohjelmista on tutkia niitä erikseen.

Ihmiset, jotka suorittavat jatkotutkintoja urheilussa liiketoimintaa tai Sports Management ovat valmiita siirtymään tikkaita sisällä ammattilaisurheilussa franchising klo eri tasoilla, jotta ne monipuolisuutta löytää parhaat vaihtoehdot työllisyyttä viljelemällä taito asettaa, joka ylittää yksittäisten lajien ja painopisteet strategisista valinnoista, jotka auttavat franchise jokaisessa urheilussa kasvaa. Se ei ole harvinaista, huipputason johtajat useimmat joukkueet johdon hierarkiat ja koostuu valmistuneiden huippu-urheilun hallinnan ohjelmia.

Räjähdyksen mahdollisuus tällä alalla viime vuosina, on olemassa runsaasti vaihtoehtoja opiskelijoille kiinnostuneita jatkamaan asteina näiden ohjelmien kautta.Yliopistot monissa maissa tällä hetkellä kilpailevat laatu opiskelijoiden ohjelmissaan edelleen laajentaa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.