Keystone logo

8 Maisteri Ohjelmat sisään Urheilu- ja liikuntatutkimukset Urheilualan opinnot Urheiluvalmennus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset
  • Urheilualan opinnot
  • Urheiluvalmennus
Opintoalat
  • Urheilu- ja liikuntatutkimukset (8)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Urheilu- ja liikuntatutkimukset Urheilualan opinnot Urheiluvalmennus

Master tutkinto on usein ensimmäinen askel saamalla korkeamman tai asiantuntijuusalan asentoon. Nämä ohjelmat ovat yleensä tarjota erikoisalojen opiskelijoille, jotka ovat jo hankkineet kandidaatin tutkinto.

Mikä on Master Urheiluvalmennus? Nämä ohjelmat toimivat testatusta hypoteesia, jonka kyky ohjata ja motivoida urheilijat saattavat viljellä kautta huolellista tutkimista ja käytännön kokemusta. Yhteisiä kursseja kattavat usein aiheita psykologian, urheilu teoria ja vammojen ehkäisyä. Koska nämä ohjelmat keskittyvät hankinnan valmennuksen taitoja, on myös usein käytännön harjoituksia, joissa tiimijohtamisen kilpailuympäristössä. Voisi myös olettaa hankkimaan neuvoja onnistuneen valmentajien ja ammattilaisten rinnalla ideoita teoreetikot ja opettajat. Tutkimus ja kehitys papereita julkaistaan ​​ammattilehdissä ovat myös usein keskitytään näistä ohjelmista.

Valmennustaitoja puhdistettu aikana on saada Master Urheiluvalmennus määrin voisivat olla kyky motivoida yksilöitä ja ryhmiä. Organisatoriset ja viestintätaitoja tarpeen täydentää useimpien master 's ohjelmilla tulevat usein hyödyllisiä erilaisissa sovelluksissa.

Valmennus astetta ovat usein merkittäviä investointeja yhdessä tulevaisuudesta. Varmista, että tiedät laajuus sijoituksesi ottamalla yhteyttä kyseisen osaston kunkin toimielimen ennen hakemista.

Useimmat ihmiset, jotka ajavat maisterin 's tutkinto tästä aiheesta niin tarkoituksenaan tulla urheilullinen valmentaja. Nämä ovat johtotehtävissä vaatii usein korkeaa fyysistä kestävyyttä ja energiaa ehdokkaita. Vastavalmistuneet saattavat löytää työtä apuvalmentaja tai asiantuntija valmentaja alueella vastaa heidän määrin. Nämä yksilöt usein ohjaavat urheilijat data-driven neuvoja ja kommunikoida hallintaan valmentajat.

Rakkaus urheilu voisi olla perusta menestyksekkään akateemisen uran. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.