Keystone logo

7 Maisteri Ohjelmat sisään Urheiluviestintä 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Urheilu- ja liikuntatutkimukset
 • Urheiluviestintä
Opintoalat
 • Urheilu- ja liikuntatutkimukset (7)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Urheiluviestintä

  Maisterintutkinto on todisteet ovat onnistuneesti läpäisseet tutkimus, joka osoittaa korkeaa ymmärrystä tietyllä koulutusaloittain. Suorittaville tutkinto on haettava maisteriksi.

  Mikä on Master Sport tiedonannossa? Se on piirre, Communication Studies että joskus kutsutaan myös urheilu media ja urheilu journalismi. Se ylittää urheilulähetysinvestointeihin opettaa kuinka optimoida viestinnän urheilun yhteydessä. Jatkamalla mestari urheilu viestintä, kun lähestyt urheilu uudella tavalla, analysoida ja kriittisesti tarkastelemalla urheilun roolista yhteiskunnassa. Kurssit voivat kattaa organisaation viestintää, suhdetoiminnan ja sosiaalisen median.

  Sports toimii yhteisen perustan yleisiä ongelmia aikamme ja ohjelma, saatat oppia käytellä urheilu viestinnän voittaa rotuun, sukupuoleen ja maantieteellisiä esteitä.Voit myös saada taitoja sähköisen viestinnän ja suhdetoiminnan, jotka voivat auttaa sinua saamaan kilpailuetua, kun tavoitellaan työpaikkaa urheiluteollisuudessa ja sen jälkeen.

  Ansaita mestari urheilu viestintä vaatii yleensä kaksi vuotta täysipäiväistä opiskelua. Monet tekijät voivat vaikuttaa kustannuksiin Koulutus: Yliopisto, sijainti, pituus opiskelun tai online-ohjelma. Ota hakutoimistoon koulun valintasi tarkempia tietoja.

  Harjoittaa mestari urheilu viestintä voi avata monia vaihtoehtoja uraa sanomalehtiä, radioasemia, julkiset koulut tai yritykset, kuten Reebok ja Nike. Jos kirjoittaminen miellyttää sinua, uran journalismia kirjailija tai urheilu kirjailija ehkä arvoinen. Jos pidät puhumisen, harkitse jatkaa uraansa radiona harjoittajan tai urheilu agentti. On uravaihtoehtoja moniin eri intressejä urheilun alalla viestintää.

  Urheilu viestintä on tietyllä alalla vain tarjotaan joissakin yliopistoissa.Online-astetta ovat myös saatavilla. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.