Keystone logo

13 Maisteri Ohjelmat sisään Kasvatustiede Opetusala Uskonnonopetus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kasvatustiede
  • Opetusala
  • Uskonnonopetus
Opintoalat
  • Kasvatustiede (13)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kasvatustiede Opetusala Uskonnonopetus

Mestarin ohjelma voisi ottaa minkä tahansa muodon, mutta on joitain yhteisiä elementtejä. Yleensä nämä ohjelmat kestävät yhdestä neljään vuoteen, sisältävät jonkin verran tutkimusta tai käytännön opintoja, ja ne ovat saatavilla vain kehittyneille opiskelijoille.

Niille, jotka kokevat kutsun opettaa uskonnollisen kurinalaisuuden puitteissa, omistautuminen ja usko yksin eivät useinkaan riitä tukemaan kelvollisen uran tavoitteita. Uskonnonopetus on monimutkainen prosessi, joka vaatii sekä teologian että pedagogiikan tuntemusta. Mikä on uskonnollisen koulutuksen maisteri? Yksinkertaisesti sanottuna, se on opintojakso, joka pyrkii antamaan käsityksen tietyn uskonnon opetusperiaatteista ja käytännöistä. Yhteisiä kursseja ovat johtajuus, uskonnollisten tekojen tulkinta, teologia ja inhimillinen kehitys. Opiskelijat myös tyypillisesti harjoittavat uskontoaan erityisiä luokkia, kuten kristinuskon palvelutoimintaa.

Valmistuneet saavat usein paremman käsityksen omasta uskostaan ​​oppimalla ilmoittaa periaatteet muille. Lisäksi näissä kursseissa oppimateriaalit voivat auttaa tutkijoita opettamaan muita henkilökohtaisia ​​etuja koskevia aiheita. Jatko-opiskelijat jättävät usein myös nämä ohjelmat yhdessä uskovaisten opettajien ja sisarusten kanssa.

Nämä kurssit vaihtelevat uskonnon, sijainnin ja apurahojen perusteella. Hakijoiden tulee kysyä oppilaitokselta ennen koulutuksen suunnittelua.

Kuten voidaan odottaa, koulutus on yleisin ura, jota harjoittavat uskonnollisen opetuksen päällikön ohjelmat. Erityisesti uskonnolliset instituutiot pitävät näitä astetta hyvässä asemassa arvioitaessa hakijoita, koska usko on usein näiden koulujen opetussuunnitelmien ja kulttuurien perustavanlaatuinen näkökulma. Niille, joilla on jonkin verran opetuskokemusta, maisterin tutkinto voi olla todistus, joka on välttämätön edetä hallinnolliseen asemaan. Muut hakijat voivat jatkaa ministeriötä, mieluummin käyttävät heidän koulutustaitoaan auttaakseen uskonnollisia yhteisöjä vähemmän akateemisessa ympäristössä.

Uskonnollisen koulutuksen päällikön ohjelmia on saatavana useilta eri uskonnosta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.