Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Maisterintutkinnot sisään Vähittäiskauppa 2024

4 Maisteri Ohjelmat sisään Vähittäiskauppa 2024

Yleiskatsaus

Voit työskennellä vähittäiskaupan hallinta, tarvitset runsaasti työkokemusta ja mahdollisesti muodollista koulutusta. Jatkamalla Master Retail Management, voit oppia, mitä se tekee menestyä liike-elämässä.

&nbsp

Mikä on Master Retail Management? Suunniteltu opiskelijat, jotka ovat astetta vieraanvaraisuus, tämä ohjelma valmistelee voit työskennellä missä tahansa kaupan eri ammatteja. Opiskelija saa taidot liiketalouden, visuaalisen markkinoinnin ja markkinointi. Ne voivat myös harjoittaa pitoisuudet tapauksessa ruokaa tai vähittäiskaupan palveluiden hallinta. Sarjat laskentatoimen ja taloustieteen sisällytetään tyypillisesti ohjelman opetussuunnitelma.

&nbsp

Voit tehdä liikkeenjohdon ansioluettelosi erottuvat hankkimalla maisteriksi. Vaikka mahdollisille työnantajille ensisijaisesti keskittyä aikaisempaa työkokemusta, sinun muodollista koulutusta saattaa yllättää ne ja lisätä mahdollisuuksia aseman turvaaminen.Koska kysyntä vähittäiskaupan työpaikkoja odotetaan kasvavan tulevaisuudessa, löytää työtä ei pitäisi olla vaikea prosessi.

&nbsp

On erilaisia ​​koulutusohjelmien saatavilla, ja useimmat niistä kestää kaksi vuotta. Lukukausimaksut vaihtelevat kouluittain. Tutkimus tai ota yhteyttä laitoksen ennen kuin määrittää kustannukset ilmoittautuminen.

&nbsp

Mestari Retail Management tutkinto voi avata oven useita ammatillisia mahdollisuuksia. Monet valmistuneet löytää työtä myynnin johtajat, ostaa johtajia, markkinointi johtajat, ja ostopäälliköiden. Saatat myös pätevä hakea johonkin ylimmän tason johtotehtävissä. Maisterin tutkinto, olet valmis työskentelemään useimmilla alueilla ravintola-alalle, erityisesti niitä, jotka liittyvät markkinointiin, myyntiin, ja osto.

&nbsp

On monia kansainvälisiä yliopistoja, jotka tarjoavat ohjelmia liikkeenjohdon.On myös tavallista, että ihmiset ilmoittautua online-ohjelmia. Ymmärtää, että monet koulut vaativat opiskelijoita on vähintään kahden vuoden työkokemus ennen ilmoittautumalla. Jos olet valmis hankkimaan oman tutkinto, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Johtamisopinnot
 • Vähittäiskauppa
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto