Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Teatterialan opinnot Valo ja äänet 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Esittävät taiteet
  • Teatterialan opinnot
  • Valo ja äänet
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Maisteri Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Teatterialan opinnot Valo ja äänet

Käytännön maisteriohjelmat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden hallita ammattitaitoaan. Opintojaksot tarjoavat osaamisen ja tietämyksen tasoa tietyillä aloilla, jotka usein mahdollistavat opiskelijan siirtymisen opetus- tai johtamisasemaan, joka perustuu aiempaan kokemukseen ja koulutukseen.

Mikä on valo ja ääni? Se on edistyksellinen tutkinto valaistuksen ja äänentoistolaitteiden suunnittelussa ja käyttämisessä. Tämä merkitsee sekä käytännöllisiä kontrolleja, joita käytetään näyttämisen aikana, ja suunnittelukäytäntöjä, joita käytetään luomaan alkuperäisiä vaikutuksia aina, kun uudet projektit tarvitsevat niitä. Luokitukset ulottuvat usein sekä teorian että käytännön mukaan, ja tietokoneiden mallinnusta käytetään monissa nykyaikaisissa ohjelmissa.

Ne, jotka suorittavat korkeakoulututkinnon tällä alalla, saavat teknisiä taitoja valaistuksen ja äänentoistolaitteiden sekä suunnittelutaitojen avulla, jotka muuttavat vaiheittaiset ja henkilökohtaiset organisaatiotaidot, jotka ovat hyödyllisiä erilaisissa elämäntilanteissa. Näiden taitojen rikastuttaminen tuo hyödyllisiä ulottuvuuksia omalle taitolleen, joka on asetettu sen ulkopuolelle, kun heidät sovitaan opiskelijan erityiseen uraan.

Ei ole helppoa ennakoida kustannuksia millä tahansa maisterin tutkinnoilla, koska opetus vaihtelee voimakkaasti paikasta toiseen, varsinkin jos kaksi koulua on eri maissa. Näiden master-ohjelmien osalta pitäisi odottaa noin kahden tai kolmen vuoden kokopäiväistä sitoutumista.

Valmistuneet valaistukseen ja muotoiluun usein joutuvat suurta kysyntää asemiin, jotka edellyttävät äänen ja kevyiden levyjen säännöllistä toimintaa. Siihen kuuluvat teatteriyritysten ja suorituspaikkojen valaistussuunnittelijat, mutta se sisältää myös päiväkohtaisen tuotannon tukiryhmät. Usein paikat vaativat molempia. Myös valaistussuunnittelijoita etsitään sisustussuunnittelijoiksi, koska heillä on tietoa esineiden sijoittelusta, valosta ja väreistä.

Oikean ohjelman löytäminen on kaikkien käytettävissä olevien mahdollisuuksien tarkasteleminen verkossa ja yliopistojen paikkakunnilla eri maissa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.