Keystone logo

9 Maisteri Ohjelmat sisään Valtamerisuunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Merenkulkutekniikka
  • Valtamerisuunnittelu
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (9)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Valtamerisuunnittelu

Master 's tutkinto on kehittynyt opintojen avoin opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet ylempää tutkinto. Useimmat master 's tutkinto ohjelmat vaativat kolme vuotta, ja tyypillisesti ominaisuus yhdistelmä luentoja ja tietenkin työtä käytännön tutkimusta. Master 's thesis vaaditaan yleensä osana ansaita tutkinto.

Jotkut opiskelijat kysyä, "Mikä on Master Ocean Engineering? " Aste, joskus kutsutaan merenkulun insinöörin, keskittyy pääasiassa koulutuksen ja tutkimuksen osalta suunnittelussa, rakentamisessa ja toiminnassa rahtilaivojen ja rakenteita. Aiheet sisällä tutkimuksen valtameren engineering kattavat erilaisia ​​lämpö, ​​mekaaninen, sähkö- ja automaatiosuunnittelu, koska ne liittyvät mereen veneet voimalaitosten ja muihin järjestelmiin.

Master Ocean Engineering on tutkinto, joka voi palvella hyvin mahdollisuuksia meriteollisuuden, kuten öljyn ja tutkimuslaitosten rakennettu veden ja alusten merellä.Asiantuntijat meressä tekniikan tyypillisesti hallita tietyn aihepiirin liittyvistä aaltoja, virtauksia ja epäsäännöllinen meret sekä kurssin opintoja sähköntuotantoa ja jakelu merenkulun olosuhteissa. Taitavat valtameri insinöörit tarvitaan rakenteita merellä ja meren alus voimalaitoksen toimintaan.

Kustannukset Master Ocean Engineering vaihtelee grandly riippuen monista tekijöistä, kuten missä ohjelma sijaitsee ja enemmän. On monia tekijöitä, jotka katsovat ennakoida kustannukset mestari 's tutkinto, mukaan lukien aika tarpeen täydentää tutkimuksia kolme tai neljä vuotta.

Uramahdollisuuksia avoinna suoritettuaan maisterin 's tutkinto meressä tekniikan sisältävät monia tehtävissä meriteollisuuden alojen ja ministeriöiden ja virastojen valvovien merenkulku ja meripuolustuksen.Ei vain meri aluksia, mutta myös merenkulun rakenteita kuten öljynporauslauttojen ja tutkimus asemat edellyttävät meren insinöörit ylläpitää ja käyttää monimutkaisia ​​järjestelmiä viestinnän, sähköntuotantoon ja jakeluun, ja enemmän.

Monet yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat Master Ocean Engineering. Ohjelman vaatimukset vaihtelevat. Etsi ohjelman alla, ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.