Keystone logo

5 Maisteri Ohjelmat sisään Vapaa-ajan tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Matkailu- ja ravintola-ala
 • Matkailu
 • Vapaa-ajan tutkimus
Opintoalat
 • Matkailu- ja ravintola-ala (5)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Vapaa-ajan tutkimus

  Jatkotutkinnot ovat opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa korkea-asteen opintojaan. Suurin osa maisterin tutkinnoista vaatii yleensä vähintään yhden vuoden kokopäiväisen opiskelun ja voi kestää jopa neljä vuotta. Useimmat ohjelmat edellyttävät 32-60 luotto tuntia.

  Mikä on maisteri vapaustutkimuksissa? Tunnetaan myös maisteri virkistysopinnot, tämä tutkinto on sivuliike yhteiskuntatieteiden, ja sen tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita työskentelemään vapaa-ajan terapeutit tai ajaa virkistysalueiden. Osana perusvaatimusta opiskelijat saattavat joutua ottamaan kursseja, kuten näkökulmia vapaa-ajallisuuteen, käsitteitä terapeuttisessa virkistyksessä sekä virkistys- ja urheilun hallintoa ja valvontaa. Valinnaiset kurssivaihtoehdot saattavat sisältää virkistysohjelmasuunnittelua, trendejä ja kysymyksiä terapeuttisessa virkistyksessä sekä virkistys- ja urheilutapahtumia. Tämä maisterin tutkinto tyypillisesti resonoi yksilöiden kanssa, jotka nauttivat työskentelystä monien ihmisten kanssa.

  Opiskelijat, jotka harjoittavat vapaakoulututkintoa, voivat kehittää monia arvokkaita taitoja. Ne voivat oppia analyyttisiä ja ongelmanratkaisutaitoja sekä sopeutumiskykyä. Tämä voisi auttaa opiskelijoita sekä henkilökohtaisessa että ammatillisessa elämässään.

  Vapaa-ajanopettajaopiskelua tarjotaan monissa yliopistoissa, ja ohjelman vaatimukset vaihtelevat. Monia tekijöitä voi vaikuttaa tutkintojen kustannuksiin, mukaan lukien koulun sijainti, ohjelman pituus ja valitut kurssit. Ota yhteyttä mahdollisiin kouluihin tarkempien ilmoittautumismaksujen jakautumisesta.

  Valmistuttuaan opiskelijat saattavat löytää uramahdollisuuksia johtotehtävissä ja johtotehtävissä useissa erillisvirastoissa, kuten voittoa tavoittelemattomissa osavaltioissa, sotilastukikohteissa, lomakohteissa, urheilutiloissa, kouluissa ja ulkouima-ajan keskuksissa. Työmahdollisuudet edellyttävät usein mahdollisia henkilöitä hallussaan vahvoja johtajuusosaamista, motivoida muita ja olla luova, ahkera ja terve. Valmistujat saattavat joutua työskentelemään valmentajina, kuntokeskuksen johtajina, puistonhallina tai huvipuiston johtajana.

  Monet yliopistot tarjoavat Master in Leisure Studies verkossa. Tietenkin, opiskelijat voivat aina harjoitella tutkintoa kampuksen ympäristössä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.