Keystone logo

170 Maisteri Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Rahoitusala Varainhoito 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taloustieteen opinnot
  • Rahoitusala
  • Varainhoito
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (170)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Rahoitusala Varainhoito

Monet opiskelijat haluavat tietonsa rahoitusoperaatiot askeleen pidemmälle saatuaan kandidaatin tutkinnon ja jatkaa maisterin taloushallinnon. Opiskelijat, jotka haluavat hankkia jokin näistä astetta usein suurta ymmärrystä rahoitusmarkkinoiden ja nauttia työskentelystä taloutta.

Yksi ensimmäisistä kysymyksistä opiskelijat ovat silloin, kun ne ovat ensin esiteltiin tässä ohjelmassa on, "Mikä on Master in Financial Management?" Tämä erityisesti tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden hallita aiheita, jotka vaikuttavat taloudellisen hyvinvoinnin organisaation, kuten pääomarakenne, osingot, riski, ja rahavirtojen. Opiskelijat voivat ottaa yleinen rahoituksen kursseja lisäksi luokat, jotka liittyvät investointipäätökset, kansainväliset corporate finance, ja globaali talous.

Business Finance kenttä on erittäin kilpailukykyinen.Kun opiskelijat jatkaa ja saada maisterin tutkinto taloushallinnon, ne pystyvät hankkimaan tietoja ja taitoja, joita he tarvitsevat erottua tällä kilpaillulla alalla ja työn asema, joka maksaa heille kunnioitettavan palkkaa.

Kuinka paljon se maksaa saada tämäntyyppistä maisteriksi vaihtelee suuresti laitoksen ja mitä yliopiston maksut opetusta. Lisäksi kuinka paljon se maksaa ilmoittautua johonkin näistä ohjelmista riippuu myös sen pituudesta ja sijainti yliopiston.

Opiskelijoille, jotka lopettaa maisteriksi varainhoidon voivat työskennellä suurten rahoituslaitosten, mediayhtiöt, tai kasvavia yrityksiä lähes kaikki teollisuuden. Ne, jotka saavat näistä suorittaneet voivat toimia myös taloudellinen analyytikko, henkilökohtaisia ​​tai yrityksen taloudellinen neuvonantaja, Account Manager, talouspäällikkö, taloudellinen tutkijan tai jossain muussa asennossa, joka edellyttää syvällistä tietämystä rahoitusjärjestelmien ja vahva johtamistaitoja.

Opiskelijat kiinnostunut jatkamaan tämäntyyppisten tutkinnon ehkä ottaa kursseja verkossa, jos niillä on monia vaatimuksia aikansa tai henkilökohtaista. Aloita hakuprosessi, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.