Keystone logo

2 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Historia Varhaismodernin ajan historia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Historia
  • Varhaismodernin ajan historia
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Historia Varhaismodernin ajan historia

Mestarin ohjelma koostuu edistyksellisestä oppimisesta ja tutkimuksesta tietyllä tutkimusalueella. Osallistujat saattavat olla äskettäin valmistuneet kandidaatin tutkintoon, tai he voivat olla nykyisiä ammattilaisia, jotka haluavat lisätä tietämystään uranäkymien parantamiseksi.

Mikä on päällikkö varhaisessa modernissa historiassa? Tämä ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella eri maiden aikaista modernia historiaa. Jokaisella ohjelmalla voi olla oma painopiste, olipa se Eurooppa, Iso-Britannia, Yhdysvallat tai muu maa ulkomailla. Riippumatonta tutkimusta, seminaareja ja ryhmäprojekteja opiskelijat tulevat esiin aiheista, kuten varhaista modernia globalisaatiota, lähestymistapoja reformaatioon, tieteellinen vallankumous ja naiset alussa nykyaikaisessa Euroopassa. Opiskelija voi myös halutessaan opiskella valinnaisia ​​vaihtoehtoja, kuten eksoottisia eläimiä Euroopassa, Shakespearea tai väkivaltaa alussa nykyaikaisessa Euroopassa.

Tämän tutkinnon suorittaneet saavat tutkimuksen taitoja, kuten materiaalien sijoittamista ja tulosten tallentamista. He oppivat myös järjestämään, hallitsemaan projekteja ja esittämään havaintoja tehokkaasti. Nämä taidot menevät pitkälle kohti jatkotutkinnon suorittanutta elinkelpoista ehdokasta monille työpaikoille.

Tähän tutkintoon kiinnostuneiden opiskelijoiden ei pidä päästää rahaa koulutukseen. Koulut ympäri maailmaa tarjoavat tämän ohjelman, ja opetus voi vaihdella suuresti toisistaan. Perehtymällä erityisiin palkkioihin ja vaatimuksiin, opiskelijoiden tulee kysyä mitä tahansa taloudellista tukea.

Korkeakoulututkinnon alkuvaiheessa modernissa historiassa voi olla monenlaisia ​​edistyneitä tehtäviä julkishallinnossa, koulutuksessa, journalismissa, matkailussa, henkilöstöhallinnossa, kirjastoissa ja museoissa. Erityisiä ammattinimikkeitä voivat olla historianopettaja toissijaisissa tai perustutkimuksissa, historiallinen analyytikko, historian kirjailija, ulkoasiainhuoltopäällikkö, historian sisällön toimittaja, historiallinen opas ja tiedustelu-analyytikko.

Olipa kyse koulusta ulkomailla, kaupungeissasi tai verkossa, sinulla on opetussuunnitelma. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.