Keystone logo

3 Maisteri Ohjelmat sisään Kielet Venäjän kieli 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kielet
 • Venäjän kieli
Opintoalat
 • Kielet (3)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Kielet Venäjän kieli

  Opiskelijat, joilla on perustutkinto ja haluavat jatkaa opintojaan, voivat halutessaan harjoittaa maisterin tutkintoa. Tämä ohjelma voi jatkaa opiskelijoiden yleistä tietämystä omalla alallaan tai keskittää opintonsa yhteen tiettyyn alueeseen.

  Mikä on mestari venäjäksi? Tässä opetussuunnitelmassa opiskelijat kehittävät syvällisempää tietoa Venäjältä, sen politiikasta ja sen kansalaisista. Ohjelma voi keskittyä yhteen tai kaikkiin hallintoon, talouteen, historiaan, kulttuuriin ja kirjallisuuteen sekä antropologian ja sosiologian aloihin. Jotkin ohjelmat edellyttävät korkeamman kielen taitoa kuin toiset. Erityisluokkiin voi kuulua kansainvälisiä asioita, kehittyneitä kieliopintoja, Venäjän ja Itä-Euroopan historiaa, poliittista tiedettä, maantietoa, venäläistä taidetta ja kulttuuria sekä uskontoa. Jotkin ohjelmat saattavat vaatia opiskelijoiden kehittämään opinnäytetyötä tai tutkimushankkeita.

  Tämän tutkinnon suorittamisessa on monia etuja, koska opiskelijat kehittävät erilaisia ​​taitoja, jotka auttavat heitä sekä ammattimaisesti että henkilökohtaisesti. Jotkut näistä ovat viestintä, kulttuurinen ymmärrys ja kyky ratkaista monimutkaisia ​​ongelmia.

  Kustannukset ovat usein huolta, kun opiskelijat pitävät tätä tutkintoa. Jotkut ohjelmat kestää kaksi vuotta, kun taas toiset kestää kauemmin, joten tämä voi olla suuri tekijä. Useiden koulujen tutkiminen ympäri maailmaa voi auttaa löytämään edullisen.

  Venäjän tutkinnon suorittanut voi valmistaa yksilöitä useisiin eri uran. Jotkut vaativat lisäkoulutusta ja tietämystä, kun taas muut työt liittyvät suoraan opintoalaan. Joitakin yleisiä työtehtäviä ovat venäläinen postsecondary opettaja, kansainvälinen asianajaja, tulkki ja kääntäjä, historioitsija, diplomaatti, kulttuurihallitsija, virkamies, lääkäri, professori, matkatoimisto, Yhdistyneiden Kansakuntien virkamies, elokuva-tutkija, tiedustelupäällikkö ja kielen tutkija.

  Löydät täydellisen koulun juuri nyt, olipa se verkossa tai ulkomailla. Käytä tietokantaamme etsiäksesi ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijylomake.