Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Venäläinen kirjallisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjallisuus
  • Venäläinen kirjallisuus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Maisteri Ohjelmat sisään Venäläinen kirjallisuus

Yleensä maisteriksi ansaitaan täyttämällä kahden vuoden kokopäiväistä vaativaan opiskeluun. Joissakin on tutkimuksen painopiste, kun taas toiset rakentaa opiskelijan akateemista taitoa. Kummassakin tapauksessa maisteriksi asettaa valmistuneet lukuun ottamatta vähemmän koulutusta.

Haluat ehkä tietää, mikä on Master venäläinen kirjallisuus? Tällainen ohjelma keskittyy sekä proosaa ja runoutta Euraasiassa kuin se natiivisti kirjoitettu venäjän kielellä. Opiskelija analysoi kirjoituksia sekä klassisia ja moderneja, ja oppia niiden merkitys koko kulttuurimaiseman alueen.

Venäjä on maa risteyksessä idän ja lännen kulttuureja. Satunnainen tarkkailija voi löytää tiettyjä käsitteitä vaikea ymmärtää, kuten politiikka entisen Neuvostoliiton ja Venäjän monimutkainen suhde muihin moderni kansojen.Kuitenkin syvä tutkimuksia sen kirjallisuuden avaa opiskelija jopa rikas sosiaalinen, taloudellinen ja uskonnollinen historia on muokannut maata ja sen ihmisiä kuin me sen tunnemme. Avulla maisteriohjelman venäläisessä kirjallisuudessa, opiskelijat vahvistavat niiden lukemisen ja kirjoittamisen taitoja sekä Venäjän ja Englanti kielellä.

Kustannukset jäävät lieviksi, ja riippuen yliopisto, jotkut kurssit voidaan tarjota verkossa. Laskea ohjelman kustannukset, sinun täytyy etsiä nykyistä opetusta ja palkkiot toimielimen oman edun.

Jotkut, jotka suorittavat opintoja venäläisessä kirjallisuudessa mennä töihin kuin kääntäjiä ja tulkkeja. Hallitus ja uutistoimistot palkata joitakin ehdokkaita, kun taas toiset toimivat itsenäisesti. Jotkut löytää työtä kuin diplomaatit sisällä suurlähetystöt tai kulttuurikeskuksia. Opiskelijoille, jotka ovat vahva teknologiaosaaminen saattavat toimia lokalisointi käyttöliittymät ja oppisisältöjä venäjäksi.Kiinnostuneet opetuksessa voi toimia lukion tai college ohjaajien.

Opiskelijat, joilla on kandidaatin tutkinnon kannustetaan hakemaan saapuessa jatko-ohjelma. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.