Keystone logo

9 Maisteri Ohjelmat sisään Vertaileva kulttuurintutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Kulttuurintutkimus
  • Vertaileva kulttuurintutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (9)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Vertaileva kulttuurintutkimus

Opiskelijat etsivät usein maisterin tutkintoa saavuttaakseen korkeamman asteen oppimisen kiinnostuneilla alueilla. Vaikka perustutkintoja yleensä keskitytään laaja kyselytutkinnot kurinalaisuutta, maisteriohjelmat yleensä tarjoavat enemmän intensiivisiä opintojaksoja pienempiä aiheita.

Mikä on maisteri vertaileva kulttuuritieteiden? Vertailevassa kulttuuriohjelmassa opiskelijat käyttävät sosiologian, antropologian ja psykologian linssejä tutkimaan tapoja, joilla erilaiset kulttuurit ovat kehittyneet ja muuttuvat edelleen nykyään. Opiskelija tunkeutuu mediatutkimuksiin käyttäen eri kulttuurien kirjallisuutta, elokuvia ja taiteita saadakseen tietoa historiallisista yhteiskunnallisista suuntauksista ja tunnistamaan identiteetit, jotka erottavat yhden kulttuurin toiselta. Tutkijat tutkivat yhä enemmän globalisaation nousevia suuntauksia ja miten nykyisten tapahtumien ja tekniikoiden odotetaan vaikuttavan tulevien kulttuurien muotoon. Opiskelijat saattavat joutua suorittamaan harjoittelua, opinnäytetyötä tai molempia tutkinnon suorittamiseen.

Tutkinnon suorittaneet ovat usein hyvin perehtyneet arkaluonteisten kulttuurien erojen ohjaamiseen, koulutettuaan keräämään kulttuuritietoja ja harjoitettu kunnioittavalla kulttuurikriitikolla. Nämä kyvyt eivät ole välttämättömiä kansainvälisten uran kannalta, vaan myös mahdollistavat opiskelijoiden olevan vastuussa nousevasta maailmanlaajuisesta yhteiskunnasta.

Kustannukset vaihtelevat laitosten välillä ja perustuvat monenlaisiin tekijöihin. Jotta varmistetaan, että ohjelmat sopivat sekä taloudellisiin että kouluopetustarpeisiinsa, tulevien oppijoiden on päästävä suoraan valitsemiinsa yliopistoihin.

Vertailevien kulttuuritutkimusten tutkinto voi tarjota maailmanlaajuisia työllistymismahdollisuuksia. Kulttuuriherkkyys ja asiantuntemus ovat suuressa kysynnässä mm. Diplomatian, politiikan ja koulutuksen aloilla. Työntekijöitä ovat yleensä mediatuottaja, museon päällikkö tai johtaja, sosiaalinen asianajaja, yhteisökoordinaattori, kulttuurintutkija ja kulttuurienvälittäjä. Opiskelijat voivat löytää työtä yksityisissä yrityksissä, joissa heidän asiantuntemus voi tukea tuotekehitystä tai julkisella sektorilla, jossa heidän historiallinen ja poliittinen kykynsä tukee kansainvälisiä suhteita.

Yhteiskäytön integroidun käytön ansiosta Master of Comparative Cultural Studies voi harjoittaa paikallista tai etäisyyttä, ja se on saatavissa yliopistoilta eri puolilta maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.