Keystone logo

6 Maisteri Ohjelmat sisään Viheryksikköjohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Viheryksikköjohtaminen
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Viheryksikköjohtaminen

Maisteriksi on haastava tapa edistää oman koulutuksen ja erotu joukosta. Tyypillisesti ottaen kaksi vuotta täysipäiväistä opiskelua loppuun, ansaita maisterin takaa ymmärtää erikoisuus on ammattilaistasolla.

Joten, mikä on Master Parks and Recreation Management? Lainkäyttöalueilla kuten kaupungit, maakunnille ja seurakunnat usein koko organisaatioiden omistettu jatkuvaa kehittämistä ja ylläpitoa vapaa-ajan alueilla. Maisterin tässä erikoisuus valmistelee tutkinnon palvella yhteisöä tarpeisiin tarjoamalla kursseja PR, terveys, puistojen suunnittelu, budjetointi ja projektinhallinnan.

Valmistuneet ovat hyvin valmiita käsittelemään tehtäviä, jotka voivat olla viestinnän, rakentamisen, myyjä arviointi ja tapahtuman suunnittelu. Heidän koulutus auttaa heitä keskittymään tarkoituksen että puistoissa palvelevat, joka useimmissa yhteisöissä tarjoaa turvallisia, vihreä paikoissa, joissa ihmiset voivat kerätä ja nauttia urheilua, piknikkejä tai paikka rentoutua.Monet etsivät tätä uraa, koska se tarkoittaa, että mennään ulos usein, mikä ei ole asian laita useimpien muiden toimisto perustuvia työpaikkoja.

Jatko opetusta hinnat poikkea perustutkintoa, ja yleensä taataan yhden vuoden. Hakijoiden pitäisi yrittää laskea niiden odotetaan kuukausittaiset kulut auttaa heitä päättää, haluavatko he ilmoittautua täysi- tai osa-aikainen opiskelija.

Riippuen vahvuuksia ja etuja jatko, jotkut mennä töihin yksityiseen maisema-arkkitehtuurin yritysten jossa he suunnitella, suunnitella ja valvoa rakentamista ja ylläpitoa yhteisöalueita. Suurissa kaupungeissa, ne voivat työskennellä ennalleen, jälkiasennus tai elvytysprojekteja. Julkisella sektorilla, he voivat hallita ohjelmia, kuten yleisissä puutarhoissa, koulun jälkeen ohjelmia ja vuodenaikojen aikataulutus. Jotkut valmistuneet siirtyä johtotehtäviä jossa niillä on aluksella tai valvomaan koko osasto tai organisaatio.

Missä haluat opiskella puistojen ja virkistysalueiden hallinta?Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.