Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 8 Maisterintutkinnot sisään Viihdeteollisuus 2023

8 Maisteri Ohjelmat sisään Viihdeteollisuus 2023

Yleiskatsaus

Maisterin tutkinto tyypillisesti saa opiskelijoiden eteenpäin tarjoamalla asiantuntija-tason taitoja soveltaa valitsemaansa uran aloilla. Tämä kehittynyt aste yleensä yhdestä kolmeen vuotta, ja ylimääräistä asiantuntemusta ohjelman kautta saatuja yleensä avaa enemmän työmahdollisuuksia ja kannat ylempi viranomainen.

Mikä on Master in Entertainment Business? Tämä tutkinto opettaa kaupallisella puolella joukkotiedotusvälineiden ja viihde. Opiskelija tyypillisesti oppivat tunnistamaan viihde suuntauksia ja miten suunnitella suuria tuotantoja asetettuja määräaikoja. Opiskelija myös yleensä mukana kanssa joukkueiden järjestää festivaaleja ja messuja. Learning miten kehittää vankka liiketoimintasuunnitelma on yleensä keskeinen osa kursseista. Aste voi valmistella tutkinnon tulla manageri aloilla, kuten elokuva, televisio, viihdetapahtumille ja musiikkia.

Opiskelijat, jotka harjoittavat Master Viihde on mahdollisuus oppia salaisuuksia luoda menestyksekästä liiketoimintaa. Opiskelijat usein osaa rakentaa elintärkeä verkostoitumismahdollisuuksia kanssa viihdeteollisuuden johtajat ja johtajia, joiden avulla opiskelija seurata tärkeä tehtävä johtaa, samalla oppiminen kriittinen viestintätaidot.

Kustannukset tämän tyyppisen aste voi vaihdella suuresti sen mukaan, missä koulu sijaitsee, kuinka arvostetun ohjelmaa tai koulu on ja muista tekijöistä. On aina viisasta tutkimusta kustannusten ja rahoituksen ennen hakemista.

Kanssa Master in Viihde, valmistuneet ovat yleensä suuri kysyntä tuotannon ja viestinnän osastojen, ja ne voivat edetä johtaja asentoon. Usein valmistuneet käyttää taitojaan ja verkostoja kehittää oman yrityksen käyttämällä yrityksiltä kuluttajille tai liiketoiminnan liiketoimintamalli.Tulossa lahjakkuus agentti toimii, laulu tai jopa ammattilaisurheilu tähdet on myös toteuttamiskelpoinen avenue monille, jotka täydentää tätä ohjelmaa.

Viihdeteollisuus tarvitsee ihmisiä, jotka ovat intohimoisia mutta järjestetty. Jos olet kiinnostunut kehittynyt aste tällä alalla, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Liiketalouden opinnot
  • Liiketalous
  • Viihdeteollisuus
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (8)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto