Keystone logo

17 Maisteri Ohjelmat sisään Viiniala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Elintarviketutkimus
  • Elintarvike- ja juomateollisuus
  • Viiniala
Opintoalat
  • Elintarviketutkimus (17)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Viiniala

Maisterin tutkinto on korkeakoulututkinto myönnetty korkeakouluissa ja yliopistoissa päätyttyä tutkimuksia, jotka osoittavat hallintaa ammatillinen käytäntö alalla tai erityisesti koulutusaloittain. Tämä tutkinto edellyttää korkeamman tason taitoja analyysi, kriittinen arviointi, ammattimainen käyttö, ja kriittisen ajattelun. Aste on tyypillisesti myönnetään humanistiset yhteiskuntatieteiden, kuvataiteet, hoitotyön, teologia, filosofia, tai museo tutkimuksia.

Mikä on Master Viini Business? Mestari Viini Business tutkii tietoja, taitoja ja strategioita tarvitaan tulosten saavuttamiseksi globaalissa viinialan. Opiskelijat opiskelevat viinimarkkinoiden kehitys kotimaan ja maailmankaupan, ja tulee hyvin perehtynyt ja koulutettu viinien tuotannon ja myynnin. Tavoitteena Tämän verran on kouluttaa opiskelijoita tulla taitavia viiniä ammattilaisille.Työselostus voi sisältää aiheita, jotka liittyvät kansainväliseen viiniä talous, viini teollisuus, logistiikka ja hankinta, neuvottelut, viinien, ja viinin maistelua.

Tutkinnon Master Viini Business voitto näkemystä liiketoiminta-alueilla, kuten merkin strategiaa, yritysjärjestelyt, kuluttajakäyttäytyminen, tiedotusvälineet, suhdetoiminta, ulkomaisten markkinoiden kehittäminen, ja hallinta. Koska viini teollisuus on maailmanlaajuisesti vaikuttava, valmistuneet on vahva tietoisuus kansainvälisten suhteiden ja liiketoimintaa. He myös kehittää vahva viestintätaidot, joiden avulla he voivat jakaa ja opettaa viiniä tietoa muille.

Kustannukset maisterin tutkinto vaihtelee oppilaitos, maan tutkimuksen, ja aikaa ja vaadittavien yksiköiden ohjelman. Saat lisätietoja, ota yhteyttä hakutoimistoon ja tiedustella koulutusohjelman ja sen kustannuksia.

Uranäkymät viini liike ovat vahvoja ja palkat ovat hyviä.Mahdollisia ammatit liittyvät tähän verran alueelliset vientipäällikkö, tuotepäällikkö, markkinointipäällikkö, viestintäpäällikkö, viiniä johtaja, ja kaupan johtaja.

Hyödynnä koulutusmahdollisuuksia tarjotaan verkossa, missä asut. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.