Keystone logo

27 Maisteri Ohjelmat sisään Energia-alan opinnot Energiatekniikka Ydinenergiatekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Energia-alan opinnot
  • Energiatekniikka
  • Ydinenergiatekniikka
Opintoalat
  • Energia-alan opinnot (27)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Energia-alan opinnot Energiatekniikka Ydinenergiatekniikka

Opiskelijat, jotka harjoittavat maisteriksi pyrkivät lisäämään tietojaan ja taitojaan tietyllä tutkimuskohde. Useimmat ohjelmat edellyttävät ylempää tutkintoa alaan. Master ydinenergialain Engineering voi tarjota kilpailuetua uran alalla.

Mikä on Master ydinenergialain Engineering? Ohjelma opinnot koostuvat tietoa ja taitoja, jotka liittyvät ydintekniikan ja politiikan. Kurssit voivat sisältää reaktorifysiikka, ydinpolttoaineen ja materiaalit, polttoaineen kierron, jätehuolto ja turvallisuuskysymykset. Keskustelut taloudellisten, sosiaalisten ja poliittisten olosuhteiden ydinvoimasta valmistella tutkinnon globaalisuus. Opiskelijat hankkivat taitoja tekniikan ja ydinvoimalat, seuranta- ja valmistusprosessit, sääntöjä ja määräyksiä, teknisiä perusteita ja turvallisuussuunnittelu. Opetus kietoutuminen näillä alueilla tuottaa kyky tarjota johtajuutta monitieteisiä hankkeita.

Henkilökohtaisella tasolla, hyödyt tutkinnon kuuluu etenemistä uramahdollisuuksia lisäksi kyky osallistua kehittämiseen ja parantamiseen järjestelmien. Sekä työntekijät ja kansalaiset voivat hyötyä paremmin turvallisuuden menetelmiä ja parantaa suunnittelutoimistot.

Ohjelmat ovat saatavilla maailmanlaajuisesti ja kustannus vaihtelee sijainnin ja opetussuunnitelmaan. Opiskelijat tulisi tutkia niiden mahdollisuuksia selvittää, mikä vaihtoehto vastaa parhaiten heidän tavoitteensa.

Ydinenergia on käytetty monissa maissa ympäri maailmaa, jotka tarjoavat vaihtoehdon fossiilisille polttoaineille vastaamaan yhä kasvavaan kysyntään sähköntuotantoon. Ammattilaiset tarvitaan maissa, joissa kehittämissuunnitelmat toteutetaan sekä paikoissa, joissa ydinvoima on käytössä. Valmistuneet työskentelevät sähköyhtiöiltä laboratoriot, konsulttiyritykset, kasvi suunnittelu yritysten ja valtion ja yksityiset laitokset.Työpaikat sisältävät suunnittelun suunnittelu ja kehittäminen, tutkimus, akateeminen opetus, projektin tai palvelujen hallinta ja laitoksen toimintaa. Lisäksi alalla sähköntuotannossa ydinvoiman asiantuntijat tarvitaan lääketieteen aloilla, maataloudessa, teollisuudessa ja turvallisuus.

Edetä urallasi tässä haastavassa globaali teollisuus, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.