Keystone logo

8 Maisteri Ohjelmat sisään Luonnontieteet Fysiikka Ydinfysiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Luonnontieteet
  • Fysiikka
  • Ydinfysiikka
Opintoalat
  • Luonnontieteet (8)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Luonnontieteet Fysiikka Ydinfysiikka

Valmistuttuaan peruskurssi, on tavallista, että opiskelijat voivat suorittaa maisterin tutkinto. Tällainen jatkokoulutus yleensä harjoittelee valmistuneita erityisiä uran aloilla.

Jotkut kunnianhimoiset opiskelijat saattavat miettiä, mikä on maisterin ydinfysiikassa. Ydinfysiikan maisterin tutkinto keskittyy tyypillisesti alan tutkimukseen ja tekniikan ja turvallisuuden ymmärtämiseen. Opintojaksot ja tutkimukset voivat sisältää harvinaisten isotooppien, harvinaisten reaktioiden, ydinfissiota ja ydinaineiden elinaikaa. Tällaisten ohjelmien pitäisi johtaa suurempien käsitysten ymmärtämiseen laajemmista aiheista, kuten siitä, miten maailmankaikkeuden elementit muodostettiin ensimmäisen kerran.

Ydinfysiikan maisteritutkinnon suorittamisen jälkeen opiskelijat ovat yleensä saaneet useita käytännön taitoja, kuten kyky analysoida tietoja ja tehdä johtopäätöksiä. Lisäksi opiskelijoiden tulisi pystyä käyttämään työkaluja ja teknologiaa turvallisesti ymmärtämään paremmin ydinprosesseja ja tekemään alan laboratoriotutkimuksia.

Ydinfysiikan maisterin tutkinto voi kestää kaksi vuotta riippuen siitä, onko kurssi valmistunut kokopäiväisesti vai osa-aikaisesti. Molemmat vaihtoehdot ovat yleensä käytettävissä opiskelijoille, jotka haluavat valita oman aikataulunsa ja voivat vaikuttaa tutkintojen kokonaiskustannuksiin.

Muutamia uran, joka voi syntyä Master of Nuclear Physics kuuluu työskennellä ydintekniikan, ydinfysiikan tai lääketieteellisen ydinfysiikan. Ydinvoima-insinöörit tekevät tyypillisesti tutkimusta laboratorioissa, ja he voivat työskennellä paikan päällä voimaloissa, teollisuudessa, ilmailuteollisuudessa tai armeijassa. Ydinfysiologit toisaalta tyypillisesti tekevät enemmän teoreettista työtä laboratorioissa. Heidän työstään voidaan keskittyä esimerkiksi ydinvoiman käyttöön viestinnässä, terveydenhuollossa, elektroniikassa tai ilmailu- tai avaruusteollisuudessa. Lääketieteelliset ydinfyysikot erikoistuvat ydinvoiman lääketieteellisiin vaikutuksiin sairauksien ja sairauksien hoidossa ja havaitsemisessa.

Ydinfysiikan maisteriohjelmia tarjotaan eri maissa eri puolilla maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.