Keystone logo

12 Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Sosiaalityö Vapaaehtoistyö 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Sosiaalityö
  • Vapaaehtoistyö
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Sosiaalityö Vapaaehtoistyö

Opiskelija voi laajentaa uran potentiaaliaan maisterin tutkintoon. Tieteellisen alan intensiivinen tutkimus voi antaa loppututkinnon suorittaneille lisää työtä. Ylemmän korkeakoulututkinto on yleensä myös välttämättömiä askeleet jatko-opiskelijoille tai tietyille opiskelijoille.

Mikä on mestari yhteisön palvelusta? Ohjelma yleensä opettaa ihmisen käyttäytymistä, sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja sosiaalipoliittista analyysiä. Opiskelija voi opiskella globaaleja terveysongelmia, ympäristöoikeuden, yhteisöllisen kehityksen, alkuperäiskansojen oikeuksia ja sosiaalityötä. Opiskelijat voivat tarjota vapaaehtoistyön mahdollisuuksia laajentaa osaamistaan ​​ja taitojaan. Kurssityö voi kohdistua kohti enemmän humanitaarista työtä tai sosiaalista työtä riippuen opiskelijan ja ohjelman eduista. Useimmat opiskelijat suorittavat ohjelmat yhden tai kahden vuoden opinnot.

Yhteiskoulutuksen koulutusohjelma voi hioa hyödyllisiä taitoja. Tutkimustyöt ja tehokas johtajuustekniikka voivat hyödyttää yhteisöä ja oppilasta hänen työstään. Kyky käsitellä yksittäisiä eroja voi hyödyttää työpaikan toimintaa sekä ihmissuhteita.

Master-tutkintojen kustannukset vaihtelevat laitosten välillä. Ennen sitoutumista ohjelmaan, tutustu laitokseen, tutkinto-ohjelmaan ja palkkioihin. Kurssin lataus, sijainti ja muut tekijät voivat vaikuttaa kustannuksiin.

Mestari yhteisön palveluksessa voi valmistaa opiskelijoita asioihin, jotka työskentelevät yhteisökehittäjinä, voittoa tavoittelemattomina johtajina ja hallituksen analyytikoina. Sosiaalityön asema voi olla saatavilla sekä kotimaassa että kansainvälisesti, koska se on kasvava ala, joka tarvitsee päteviä henkilöitä. Valmistuneet ovat työskennelleet ulkomaisissa palveluissa, diplomaattisissa palveluissa ja yrityssektorilla. Lääketieteellinen kenttä tarjoaa potentiaalisia työmahdollisuuksia, kuten wellness-ohjelman johtaja ja ohjaaja. Opiskelija voi myös käyttää tutkinnon siirtää johtotehtäviin ja johtajuuteen.

Yhteisön koulutusohjelmat edellyttävät usein käytännön upottamista. Opiskelijat voivat valita mahdollisuuksista eri puolilta maailmaa tai joustavia verkkokursseja. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijylomake.