Keystone logo

40 Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskunnallisen kestävyyden tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kestävän kehityksen opinnot
 • Yhteiskunnallisen kestävyyden tutkimus
Opintoalat
 • Kestävän kehityksen opinnot (40)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskunnallisen kestävyyden tutkimus

  Jos haluat mennä syvemmälle aiheeseen, voit jatkaa maisterin tutkintoa ansaitaksesi kandidaatin. Tämä jatko-tutkinto kestää tyypillisesti kaksi vuotta, ja se sisältää kehittyneitä aiheita, joita sinun on usein opiskella itsenäisesti.

  Joten, mikä on maisteri sosiaalisen kestävän kehityksen opinnoissa? Kestävyys viittaa siihen, kuinka kauan jotakin voi kestää ja sosiaaliset kestävyystutkimukset tarkastella kuinka kauan jotain voi kestää kasvavassa ihmisväestössä. Tähän sisältyy muun muassa lääkkeitä, ruokaa ja elävää maata. Voit odottaa lisätietoja ilmastonmuutoksesta, maankäytöstä ja energiankulutuksesta. Valmistaudu tähän tutkintoon harkitsemaan liiketoiminnan, insinöörin tai sosiaalisen rakenteen tutkintoa.

  Kestävän kehityksen ohjelman puitteissa osaamista, joita voit oppia, ovat deduktiivinen päättely, johtaminen ja päätöksenteko. Hyvällä päättelykykyllä ​​voit optimoida jokapäiväistä elämääsi, kun taas hallinnointi- ja päätöksenteon taidot auttavat sinua edistämään positiivista muutosta ryhmätasolla.

  Mestarin tutkinnon kustannukset riippuvat monista asioista, mukaan lukien kuinka monta kurssia voit ottaa verkossa ja missä valitsemasi koulu sijaitsee. On myös tärkeää selvittää, millaisia ​​kirjakustannuksia ja rekisteröintimaksuja maksat. Kun viimeistelet budjetin, tarkista, onko käytettävissä rahastoja ja muita taloudellisia tukia.

  Sosiaalisen kestävyyden tutkinnon suorittaneiden työnantajien joukossa ovat valtion virastot, ympäristönsuojeluryhmät ja energiantuottajat. Nämä työnantajat haluavat jonkun, joka ymmärtää, miten resursseja parhaiten hoidetaan kasvavissa ihmispopulaatioissa. Tietojasi energiajärjestelmistä voi myös käyttää, kun he työskentelevät sääntelykapasiteettina. Työnhakuun laajentamalla tarkastele yrityksen kestävää kehitystä ja teknologiateollisuutta.

  Koska maailmanlaajuisen kestävyyden huolestuminen on lisääntynyt, useammat koulut tarjoavat tätä koulutusohjelmaa kuin koskaan ennen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.