Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntaoppi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Yleinen valtio-oppi
  • Yhteiskuntaoppi
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntaoppi

Maisterin tutkinto on vaihtoehto niille opiskelijoille, jotka ovat aiemmin suorittaneet perustutkinnon. Tutkinnon suorittaminen antaa yksilöille mahdollisuuden kutsua itsensä alan asiantuntijalta. Se on myös yleensä edellytys tohtorin tutkintoon.

Mikä on mestari kansalaisjärjestössä? Kansalaisopiston maisteri sisältää kansalaisuuden käytännön ja poliittiset näkökohdat. Tähän kuuluvat kansalaisoikeudet ja -koodit, kansalaisten velvollisuudet sekä poliittinen tai eettinen perinne. Opiskelijat voivat osallistua monikulttuurien välisiin kulttuurienväliseen ja kansainväliseen kommunikaatioon, digitaaliseen kansalaistoimintaan, lasten ja kansainvälisen kehityksen kursseihin, aluesuunnitteluun, kaupunkien elvyttämiseen ja uskonnollisiin opintoihin. Nämä kurssit on usein suunniteltu opettamaan opiskelijalle paitsi paikallista kansalaistoimintaa, mutta miten kansalaisuus vaikuttaa hallituksiin ympäri maailmaa.

Yksityishenkilöt, jotka ansaitsevat jatkotutkinnon kansalaistoiminnassa, usein oppivat monia taitoja, jotka auttavat heitä urallaan ja arjessa. Opiskelija osaa hallita aikaa ja projekteja sekä luoda budjetteja näille hankkeille. Muita taitoja ovat johtajuus, kriittinen ajattelu ja julkinen puheenvuoro, mikä avaa oven lisää uran mahdollisuuksia.

Kustannukset, jotka ansaitsevat maisterin tutkinto kansalaiskasvatuksessa, riippuvat useista tekijöistä, mukaan lukien missä koulussa opiskelija osallistuu ja missä koulu sijaitsee. Luottotuntien määrä edellyttää myös tekijöitä kustannuksiin.

Ihmiset, jotka ansaitsevat tutkintotodistuksen kansalaisuus, todennäköisesti pystyvät valitsemaan monista urapoluista. Opiskelijat voivat mennä laiksi, sosiaalipalvelujen hallintoon, julkishallintoon, politiikkaan tai suhdetoimintaan. Yhteisiin töihin kuuluu välittäjiä, yhteisöorganisaatioiden johtajia ja kaupunkisuunnittelijoita, jotka kaikki hyödyntävät yhteiskunnallista organisaatiota ja hallintoa ylläpitämään yhteisöille tärkeitä asioita. Jotkut opiskelijat voivat valita ansaita Ph.D. ja sitten ajaa poliittista toimistoa.

Oppilaitokset eri puolilla maailmaa voivat tarjota kansalaisopistoihin tai vastaaviin aloihin liittyviä ohjelmia. Monet tarjoavat myös verkkokursseja niille, jotka tarvitsevat lisää joustavuutta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.