Keystone logo

63 Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Sosiologia Yhteiskuntatieteen opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Sosiologia
  • Yhteiskuntatieteen opinnot
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (63)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Sosiologia Yhteiskuntatieteen opinnot

Termiä "yhteiskuntatieteet" käytetään laajasti määrittelemään suuren luokan eri tutkinnoista ja uramahdollisuuksista. Maisterin hankkiminen yhteiskuntatieteissä auttaa avaamaan ovia monille eri aloille, kuten sosiologian, poliittisen tieteen, psykologian, teologian, antropologian, humanististen tieteiden ja niin edelleen. Olitpa sitten mieluummin opiskelemassa ihmisten mielen ja ihmisten välisiä suhteita, tai haluatko kaivaa kulttuurien ja sivilisaatioiden historiaan, yhteiskuntatieteet voivat tarjota tarvitsemasi perustan.

&nbsp

Mikä on yhteiskuntatieteiden maisteri? Maisterin tutkinto mistä tahansa yhteiskuntatieteistä voi tarjota sinulle perustan lukuisille työpaikoille lukemattomilla aloilla. Nämä asteet auttavat sinua ymmärtämään historiaa, ihmiskäyttäytymistä ja sosiaalisia vuorovaikutuksia ja kääntämään monia eri urapolkuja tielle. Löytämällä ihmisen vuorovaikutusta sen sosiaalisiin, kulttuurisiin ja historiallisiin alkuperään, sinulla on paremmat mahdollisuudet puuttua nykypäivän ongelmiin ja löytää realistisia ja saavutettavissa olevia ratkaisuja.

&nbsp

Nykyään on olemassa monia kouluja, jotka tarjoavat yhteiskuntatieteiden maisterin, ja kunkin ohjelman kustannukset voivat vaihdella useiden tekijöiden mukaan. Kustannukset voivat vaihdella suuresti riippuen siitä, aikooko opiskella Yhdysvalloissa vai kansainvälisessä yliopistossa, joten sinun on tutkittava tarkasti ennen sitoutumista ohjelmaan.

&nbsp

Kun sinulla on maisteri yhteiskuntatieteellisessä tutkinnossa, voit päättää, että työskentelet suoraan ihmisten kanssa, kuten sosiaalityö, laki tai rikosoikeus, tai yhdistä laajat tietämyksesi ihmisen vuorovaikutuksesta muiden alojen kanssa, kuten tietotekniikan tai henkilöstöhallinnon kanssa . Muita käytännön sovelluksia tällä alalla ovat uran neuvontaan, lainvalvontaan ja rikostekniseen tieteeseen, koulutukseen, hallintoon, journalismiin ja tilastoihin.

&nbsp

Aloita tunnistamalla alan, joka kiinnostaa sinua eniten, ja aloittaa online-haun kouluille, jotka tarjoavat ohjelmaa. Löydät syvällistä tietoa sosiaalitieteiden maisteriohjelmista. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.