Keystone logo

26 Maisteri Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Yhteiskuntatieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Ammatilliset opinnot
 • Yhteiskuntatieteet
Opintoalat
 • Ammatilliset opinnot (26)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Yhteiskuntatieteet

  Monien lähtötasona työpaikkoja tänään vaaditaan kandidaatin tutkinto vähintään, ammatillinen maisterin tutkinnon voi osoittautua erittäin hyödyllistä. Olitpa tuoreeltaan perustutkintoa koulu tai haluavat syventää valitsemallasi alalla, ammatillinen maisteriksi voisi antaa sinulle juuri reuna tarvitset kehittyvien työmarkkinoilla.

  Jotkut saattavat ihmetellä, "Mikä on Professional Master Yhteiskuntatieteellinen?" Se on koulutusohjelma, joka kouluttaa yksilöitä nykyiseen käsitteet ja toimintamallit ja humanististen tieteiden sekä valmistelee yksilöiden soveltaa tällaista käsitteiden liikemaailman, kotimaassa tai kansainvälisesti . Päätyttyä ohjelman, valmistuneet pystyvät soveltamaan sosiaalisia käsitteitä menestyksekkäästi pyrkimyksissä yhtiön asioidessaan sosiaalisiin kysymyksiin.

  Tällaisen koulutusohjelman opiskelijat paitsi oppivat käsitteitä käsitellään pitoisuus, mutta ne myös saada keskeisiä liiketoiminnan tuntemusta ja kokemusta.Nämä näkökohdat voidaan soveltaa monissa eri skenaarioissa, avaavat mahdollisuuksia tutkinnon harjoittaa useita erilaisia ​​urapolkuja.

  Kustannukset tutkinnon vaihtelee kouluittain. Eri tekijät, kuten sijainti koulun keskimääräiset kustannukset osallistumisesta erityisen toimielimen, ja onko sinulla opiskella henkilökohtaisesti tai verkossa kaikki olla osa määriteltäessä hinnan.

  Professional Master Social Science valmistelee henkilöitä kunnostautua asemissa käsittelevät yhteiskuntatieteiden, mukaan lukien valtion rooleja, yhdistyksille ja ammatillinen yrityksille. Yksilöiden tällainen koulutus voi myös päättää laajentaa toimintaansa muille aloille kuten vieraanvaraisuus tai työpaikkoja, joissa he käsittelevät tiivistä asiakassuhteita. Jotkut henkilöt voivat myös halutessaan mennä liiketoimintaa itse ja tulla konsultti tai urakoitsija erilaisia ​​edellä mainittuja yrityksiä.

  Kun olet valinnut oman tutkinto on tärkeää valita paras koulu teidän tilanteeseen. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.